Zet je vader in het zonnetje op Vaderdag!

24 mei 2022

Op zondag 11 juni 2023 is het Vaderdag! Dé dag waarop alle lieve, hardwerkende en zorgzame vaders (of vaderfiguren) in het stralende middelpunt staan. Een plek die ze absoluut verdienen, maar niet vaak genoeg krijgen. Als je erover nadenkt, staan vaders namelijk behoorlijk vaak aan de zijlijn toe te kijken. Niet alleen tijdens geweldige tennis-, hockey- of voetbalwedstrijden van hun lieve kinderen, maar ook tijdens het belangrijkste moment, namelijk de geboorte van hun kroost. Dat laatste is natuurlijk de wet van de natuur en daar kunnen we niets aan veranderen! Vaders zijn echter onmisbaar en van onschatbare waarde, ook vanaf die 'zijlijn' positie (zowel tijdens de sportwedstrijden als tijdens de bevalling ;)). Ze verdienen het des te meer om op Vaderdag eens extra in het zonnetje gezet te worden!

Naast het ontvangen van wat extra liefde en aandacht, is het natuurlijk ook altijd fijn om een leuk cadeau te krijgen. Maar wat kopen we dan dit jaar voor onze vaders? Bij cadeaubon.be hebben we de koppen bij elkaar gestoken en zijn we tot een aantal cadeau-ideeën gekomen waarvan we denkne dat de meeste vaders er blij mee zullen zijn!

Top 5 vaderdagcadeaus

Surfend op het internet was ik op zoek naar inspiratie voor hét ultieme vaderdagcadeau. Al snel kwam ik tot de conclusie dat ik mijn ideale cadeau niet zomaar zou vinden, maar ik kwam wel op een ander idee. Waarom geef ik hem niet gewoon een cadeaubon voor Vaderdag? En zo kwam ik op cadeaubon.be terecht. Blijkt dat er voor elk type vader wel een cadeaubon is. Is dat even makkelijk!

Om jullie de zoektocht te besparen heb ik een top-5 van de meest gegeven cadeaukaarten voor Vaderdag gemaakt:

1. Nike cadeaubon

De digitale Nike Cadeaubon is absoluut een aanrader voor een sportieve vader! Met dit cadeau kan je vader online of in de Nike app alle sportkleding of andere benodigdheden kopen. Hij hoeft niet eens naar de winkel, wat ideaal is voor de meeste mannen die niet dol zijn op winkelen ;). Daarnaast biedt Nike de beste, gespecialiseerde kleding voor allerlei verschillende sporten. Dit cadeau kan hem wellicht ook extra motiveren om zijn sportieve doelen te bereiken!

2. Ticketmaster

Is jouw vader een echte muziekliefhebber en gaat hij graag naar goede concerten of festivals? Verras hem dan nu met de Ticketmaster Cadeaubon! Deze veelzijdige, digitale cadeaubon kan worden gebruikt voor verschillende concerten en evenementen bij locaties zoals Ziggodome, AFAS live, Ahoy en Melkweg. Met de Ticketmaster Cadeaubon geef je je vader voor Vaderdag gegarandeerd een onvergetelijke ervaring cadeau!

3. Bol.com cadeaubon

Met de bol.com cadeaubon kan je vader precies uitzoeken wat hij graag wil hebben. Zoals iedereen weet is bol.com met miljoen verschillende prodcuten echt van alle markten thuis. Of je vader nu interesse heeft in elektronica, wonen, muziek, sport, boeken, kleding of accessoires, bol.com heeft het allemaal! Met dit cadeau voor Vaderdag zit je dus altijd goed!

4. Deliveroo Cadeaubon

Wie wordt er nu niet blij van lekker eten? Na een lange werkdag genieten van de beste maaltijden die snel thuis worden bezorgd, dat wil toch iedereen? De Deliveroo Cadeaubon is daarom het perfecte cadeau voor je hardwerkende vader, waar hij zeker blij mee zal zijn! Met deze cadeaubon kan hij eenvoudig de heerlijkste gerechten bestellen van zijn favoriete restaurant. Trakteer hem voor Vaderdag op de Deliveroo Cadeaubon!

5. The Brownie Box Giftcard

Houdt jouw vader van gebakjes, taartjes en andere overheerlijke zoetigheden? Verras hem dan met een smakelijke traktatie voor Vaderdag! Met de The Brownie Box Giftcard kan hij gemakkelijk online de beste, ambachtelijk gemaakte brownies bestellen. Wat zijn voorkeur ook is, met 18 verschillende smaken om uit te kiezen wordt het gegarandeerd genieten. Trakteer jouw vader op dit heerlijke cadeautje!

Woon je ver weg?

Nu het probleem van het ideale cadeau voor Vaderdag getackeld is, geef ik je nog een laatste tip voor als je vader ver weg woont. Hij begrijpt het vast als het je toch niet lukt om op Vaderdag te komen, maar je kunt hem evengoed verrassen. Alle cadeaubonnen kunnen namelijk aan huis bezorgd worden. Je kunt er een persoonlijke boodschap bij doen én hij wordt feestelijk voor je ingepakt. Doe je dat voor 17.00 uur, dan wordt de cadeaubon dezelfde dag nog verzonden. Da’s ook handig als je pas last-minute aan een vaderdagcadeau denkt…