Hoofdpagina

Gepersonaliseerde cadeaus

Zakenrelaties, klanten, leveranciers en zelfs werknemers: het blijft lastig om een cadeau te vinden waar iedereen blij van wordt. Want wat geeft je aan iemand die je niet goed genoeg kent? Ook als je aan al het personeel hetzelfde cadeau wilt geven, is de keuze lastig. Met welk cadeau maak je nu écht iedereen blij? Met onze gepersonaliseerde cadeaubonnen zit je altijd goed. Uit welke personalisatie opties je kunt kiezen lees je hieronder.
Gepersonaliseerde cadeaus
Bedrijfslogo drukken op cadeaukaart

Bedrijfslogo drukken op cadeaukaart

Cadeaubon.be onderscheidt zich omdat je een bedrijfslogo of afbeeling op de cadeaubonnen kunt laten drukken. Vele bedrijven gingen je al voor! Dit geeft je geschenk een origineel tintje én de ontvanger zal niet snel vergeten waar de cadeaubon vandaan komt. Neem contact met ons op om een prijsindicatie te krijgen.

Persoonlijke boodschap

Persoonlijke boodschap

Tijdens het bestellen op Cadeaubon.be kan je eenvoudig een persoonlijke boodschap doorgeven. Hier kan je bijvoorbeeld een bedankje, hart onder de riem tekstje, of nieuwjaarswens op kwijt. Geef aan ons door welke tekst je met de cadeaubonnen mee wilt sturen en wij zorgen ervoor dat deze boodschap op het bijgeleverde kaartje of op de cadeau-envelop gedrukt wordt!

Verpakkingen en wijnen

Verpakkingen en wijnen

Je zakelijke cadeaubonnen voorzien van een luxe cadeaubox of cadeau envelop? Kies o.a. uit verschillende luxe cadeauboxen of ga voor de chique goud-deluxe-box voor al je werknemers tijdens de feestdagen. Bovendien kun je een goede fles wijn toevoegen aan je bestelling. Zo maak je er echt een feestelijk cadeau van. Check alle verpakkingen en wijnen tijdens het bestelproces!

Gepersonaliseerde cadeaus

Personaliseer ook je zakelijke feestdagen geschenken via cadeaubon.nl

Cadeaubon.be is de specialist op het gebied van het personaliseren van zakelijke geschenken. Voor de feestdagen hebben wij tal van mogelijkheden! Van luxe cadeaubon pakketten met dranken of chocolade, tot kaas kerstpakketten. Of kies voor een van de thematische keuze cadeaubonnen. De Keuze Cadeaubonnen kunnen geheel naar wens gepersonaliseerd worden. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op. Onze cadeau experts helpen je graag!