Keuze cadeaubon
Keuze cadeaubon
Verpakking gratis
Cadeaupakketten
Personalisatie

Alles-in-1 Keuze Cadeaubon

 • De ontvanger kiest zelf uit tientallen cadeaubonnen

 • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Hoeveel zet je op de cadeaubon?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 32 opties

Gratis

Totale kostprijs

€25,00

O.a in te wisselen voor:

 • Bol.com
 • Zalando
 • Decathlon
 • Ici Paris XL
 • Coolblue
 • Ikea
 • Rituals
 • H&M
 • Hema
 • Nike
 • Primark
 • Gamma

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Een goed cadeau vinden blijft lastig. Met de Alles-in-1 Keuze Cadeaubon van cadeaubon.be geef je heel veel cadeaubonnen in 1! Het enige wat de ontvanger moet doen is de Keuze Cadeaubon inwisselen, voor een winkel of activiteit naar eigen keuze. De ontvanger kan vrij kiezen uit het grote assortiment cadeaubonnen uit het grote assortiment van cadeaubon.be. Zo wordt elk cadeau gegarandeerd een schot in de roos!

Wist je dat we ook leuke thema’s hebben van de Keuze Cadeaubon? Dat geeft nog leuker weg! Denk aan: Proficiat, Bedankt, Beterschap, Getrouwd, Liefde, Zomaar en Baby

Daarnaast is het ook handig om te weten dat de Keuze Cadeaubon het ideale zakelijke cadeau is. Laat je eigen bedrijfslogo op de bon zetten of geef de Keuze Cadeaubon in combinatie met een speciaal cadeaupakket. Bekijk de uitgebreide zakelijke mogelijkheden of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wil je weten voor welke cadeaubonnen je de Keuze Cadeaubon allemaal kunt inwisselen? Klik hier voor het volledige overzicht.

De Keuze Cadeaubon is geldig tot 2 jaar na uitgifte. Na inwisseling is de geldigheidstermijn van de gekozen cadeaubon van toepassing.

Veelgestelde vragen

Hoe lang is de Alles-in-1 Keuze Cadeaubon geldig?

 • De Keuze Cadeaubon is 2 jaar geldig na aankoop.
 • Eenmaal de cadeaubon omgewisseld naar een cadeaubon van de winkel/webshop/merk die jij verkiest, gaat een nieuwe geldigheidstermijn in.
 • Deze termijn is afhankelijk per gekozen cadeaubon.

Hoe werkt de Alles-in-1 Keuze Cadeaubon?

 • Je kiest de cadeaubon uit de lijst op cadeaubon.be.
 • Je kan de Alles-in-1 Keuze Cadeaubon zelfs voor meerder andere cadeaubonnen omruilen, zolang je binnen het saldo blijft.
 • Afhankelijk van de gekozen cadeaubon wordt deze per mail of per post verzonden.

Moet ik mijn Alles-in-1 Keuze Cadeaubon van tevoren activeren?

Nee, dit is niet nodig. Je kunt de Alles-in-1 Keuze Cadeaubon direct omruilen op de omruilpagina naar een cadeaubon van jouw keuze. Je hoeft dus de Alles-in-1 Keuze Cadeaubon niet van tevoren te activeren.

In welke cadeaubonnen kan ik de Alles-in-1 Keuze Cadeaubon inwisselen?

Met de Keuze Cadeaubon geef je de ontvanger alle vrijheid om zelf zijn of haar favoriete cadeaukaart binnen ons assortiment te kiezen. Populaire merken zoals ICI Paris XL, Rituals, Zalando, Coolblue en Hotelgiftcard behoren tot de vele inwisselopties.

Kan ik de Alles-in-1 Keuze Cadeaubon inwisselen voor geld?

Nee dit is niet mogelijk.

Wat is de Alles-in-1 Keuze Cadeaubon?

De Alles-in-1 Keuze Cadeaubon is de ideale oplossing voor de twijfelende gever. Zoek je een cadeau voor iemand met veel verschillende interesses? Of voor iemand die je niet zo goed kent? Met de Alles-in-1 Keuze Cadeaubon laat je iemand zélf een cadeaubon kiezen. Een nieuwe outfit shoppen bij Zalando, Hunkemöller of Nike. Het huis opvrolijken met nieuwe accessoires van HEMA, bol.com of Vtwonen. Niet alleen voor verjaardagen is de Alles-in-1 Keuze Cadeaubon een hot item, ook voor iemand die geslaagd is, voor vrienden met een nieuwe woning of voor familie die gaat trouwen. Er is van alles mogelijk! Je kan het simpelweg nooit verkeerd doen met deze cadeaubon. Door het veelzijdige aanbod geef je met de Alles-in-1 Keuze Cadeaubon altijd het juiste cadeau. Bestel nu veilig en snel!

Hoe werkt de Alles-in-1 Keuze Cadeaubon?

Als gever mag je zelf het saldo van de Alles-in-1 Keuze Cadeaubon bepalen. Dit kan ieder bedrag tussen €10 en €500 zijn. Zo kun je met ieder cadeau budget terecht bij Cadeaubon.be! Voor een kleine meerprijs kan je jouw cadeau naar wens personaliseren. Voeg bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap toe of laat de bon verpakken in een luxe cadeaubox.De betaling kan je veilig afronden met Bancontact, Payconiq, Belfius, KBC/CBC, iDeal, MasterCard & VISA. Bedrijven bestellen in de checkout gemakkelijk op factuur. De ontvanger kan de Alles-in-1 Keuze Cadeaubon makkelijk verzilveren op deze website. De ontvanger hoeft alleen maar het kaartnummer in te vullen en een favoriete cadeaubon aan te klikken. Deze wordt vervolgens verstuurd per mail of post.

Bedrijven opgelet!

Maak de Keuze Cadeaubon persoonlijk met je bedrijfslogo! De Keuze Cadeaubon is een veelzijdige cadeaubon waarmee de ontvanger zelf kan kiezen uit tientallen verschillende cadeaubonnen. Maar wist je dat je de cadeaubon ook nog persoonlijker kunt maken? Door het toevoegen van je bedrijfslogo maak je de Keuze Cadeaubon een uniek en waardevol cadeau voor je medewerkers, zakenrelaties of leveranciers.

Het team van Cadeaubon.be denkt graag met je mee om de kaart te personaliseren, bekijk hier de zakelijk mogelijkheden. We kunnen het logo aanbrengen op de kaart zelf, maar ook in een verpakking. Bestellingen op werkdagen vóór 17.00 uur worden bovendien nog dezelfde dag verzonden en bedrijven kunnen gemakkelijk op factuur bestellen.