Deliveroo Cadeaubon

Deliveroo Cadeaubon

  • Te besteden via de Deliveroo app!

  • Verstuur naar jezelf of direct naar de ontvanger!

pdp featured block
Keuzestress? Geef de

Keuze Cadeaubon

, voor iedereen het juiste cadeau!

Hoeveel zet je op de cadeaubon?

Verzendmethode

Totale kostprijs

€15,00

Lekker eten en drinken bij je favoriete restaurant, snackbar of café, dat is nu nog gemakkelijker dankzij een Deliveroo cadeaubon. Van heerlijke Italiaanse pizza aan huis op een vrije avond tot een hamburger die op het werk wordt geleverd tijdens je pauze, een Deliveroo cadeaubon maakt het gemakkelijk om goedkoper van je favoriete maaltijd te genieten. Bestel nu snel een Deliveroo cadeaubon!

De digitale Deliveroo Cadeaubon is verkrijgbaar in twee vaste waarden van €10 en €15 euro en is geldig tot 2 jaar na uitgifte.

Deliveroo Cadeaubon

Een Deliveroo cadeaubon is het ideale geschenk voor wie zichzelf of een vriend, partner of familielid spontaan in de watten wil leggen. Heb je zelf zin in je favoriete Thaise gerecht op een vrijdagavond? Of misschien zoek je wel nog een leuk geschenk voor de verjaardag van je beste vriendin? Een cadeaubon geven bij Deliveroo is altijd een goed idee. Bestellen bij Deliveroo is daarbij interessant dankzij het enorme aanbod aan restaurants en andere zaken die je er vindt: van de beste frituur in je buurt tot een klassieke pizzeria, alles is mogelijk. Je favoriete maaltijd wordt daarbij snel aan huis of je werk geleverd en dat is natuurlijk een zorg minder voor jou.

Hoe werkt de Deliveroo Cadeaubon?

Je gebruikt de cadeaubon voor je bestelling bij een van de restaurants die met online Deliveroo bestelling en levering werken. Op de website vind je meer info over de zaken waarbij je Deliveroo korting kunt krijgen, zodat jij of een naaste goedkoper eet. De belangrijkste voordelen van een Deliveroo cadeaubon online bestellen? Je krijgt snel je giftcard in je e-mail inbox, jij of een andere ontvanger geniet van een snelle en klantvriendelijke levering en natuurlijk een leuke korting die eten online bestellen zoveel aangenamer maakt.