Top 10 cadeaus voor mannen waarmee je ze echt blij maakt

13 maart 2024

Wil je deze keer zeker zijn dat je het juiste cadeau koopt? Wel, dan mag je stoppen met zoeken, want je hebt er net 10 gevonden. Speciaal voor jou hebben we de top 10 cadeaus voor mannen opgelijst. Stuk voor stuk leuke cadeaus voor mannen waarmee je altijd scoort.

Dat éne ding waar hij al zo lang over praat, maar nooit doet

Ik zou eigenlijk eens moeten beginnen met sporten en ik zou eindelijk eens een bbq training willen volgen,... heeft de vriend waarvoor jij een cadeautje moet kopen een waslijst aan dingen die hij echt eens wil doen, maar die er nooit van komen? Schrijf hem dan gewoon in! Er is geen weg meer terug en hij gaat je heel dankbaar zijn.

Een draadloze stofzuiger. Inclusief stofparcours

Wat doet dit idee bij de top 10 cadeaus voor mannen? Dit klinkt echt zo hard als HET verkeerde cadeau. Maar geloof ons. Het is maar hoe je het inkleedt. Onderzoek toont aan dat mannen veel vaker stofzuigen nu er coole draadloze stofzuigers zijn. Dus waarom niet als geschenk? Leg een uitdagend stofparcours aan doorheen je huis en organiseer een leuke competitie.

Misschien toch eens die duurdere gelletjes?

Houdt de vriend waarvoor jij een cadeautje zoekt van sporten? En is hij er gek op om bij aanvang van een nieuw seizoen op zoek te gaan naar tooltjes, gelletjes en accessoires om zijn sportuitrusting uit te breiden? Sponsor hem dan met een cadeaubon van Nike. Zo durft hij bij zijn volgende shop-ronde misschien eens die duurdere gelletjes uit te kiezen. 

Organiseer een blindproeverij

Je moet het soms niet te ver zoeken in een top 10 cadeaus voor mannen. Heeft de vriend waarvoor jij wat moet kopen een uitgesproken mening over bier? Weet hij goed wat hij wil en vooral wat hij niet wil? Organiseer dan zelf een blindproeverij met zijn favoriete en minder favoriete bieren. Benieuwd wat het resultaat zal zijn als hij de etiketjes niet kan lezen.

Geef een budget voor echte veiling

Eenmaal, andermaal verkocht! PLOF! Hoe cool zou het zijn om eens naar een echte veiling te gaan. Waar je mee het spel kan spelen en bieden op een leuk object. Geef je vriend een budget dat hij kan inzetten op de veiling en maak er een leuke activiteit van. Lukt het hem niet om iets te kopen, dan kan je van dat budget nog altijd lekker iets gaan drinken.
 

De biografie van Elon Musk

Je kan voor de man zijn, of tegen de man zijn, maar je moet toch toegeven dat Elon Musk echt wel een zot parcours heeft afgelegd. En dat levert een uniek levensverhaal op. Houdt je vriend van boeken? Dan is de biografie van Elon Musk misschien iets voor hem. Speel je liever op zeker? Geef hem dan een Bol.com cadeaukaart. Dan kan hij kiezen voor de papieren versie of het e-boek. Of wie weet. Stel dat hij zo begeesterd is van Elon Musk, dat hij gaat voor de startset “Ondernemen voor Dummies”.

Tools voor de BBQ

Boys and toys. Wees er maar zeker van. Een ideetje waar je altijd mee scoort is zo’n thermometer waarmee je de cuisson van je vlees kan meten. Iedereen content! Je vriend met de leuke handige tool en jij omdat saignant nu echt saignant is. Laat het smaken!

Een headphone met noise cancelling

Maakt je vriend geregeld een wandelingetje om aan zijn 10.000 stappen te komen? Dan wordt dit eens zo aangenaam met zijn favoriete muziek erbij, of net met een heerlijke stilte. Wat hij ook verkiest, je zit sowieso goed met een headphone met noise cancelling. Geef hem een Coolblue cadeaubon en hij kan zelf zijn favoriete model uitkiezen.

Je kan hem ook gewoon zowat alles geven

Wist je dat de meeste mannen niet kunnen wachten tot een feestperiode op hun cadeautje? Dus vaak hebben ze zelf al online besteld, wat jij nu net gekocht hebt. Lap. Wil je dit voorkomen? Geef dan een Alles-in-1 Keuze cadeaubon. Hiermee kan hij terecht in winkels als Coolblue, Bol.com, Gamma, Jack&Jones, Ticketmaster,... en kiest hij steeds iets uit wat hij nog niet heeft.