Hoofdpagina

Zakelijke cadeaus voor de feestdagen

Feestdagen, het moment om je medewerkers, zakenrelaties, klanten of leveranciers te bedanken voor hun goede inzet en/of de prettige samenwerking. Vaak wordt het personeel vlak voor Kerst of aan het einde van het jaar in het zonnetje gezet, daarnaast is het Sinterklaasfeest hiervoor ook een ideale gelegenheid! Met een cadeaubon zit je altijd goed!
Feestdagen Geschenken
Zakelijke kerstgeschenken

Zakelijke kerstgeschenken

Het eindejaar en rond de feestdagen is de periode om personeel, zakenrelaties, klanten en leveranciers blij te maken met een zakelijk relatiegeschenk. De Kerst Keuze Cadeaubon was hét top kerstgeschenk in 2021 en is voor alle klanten, medewerkers of relaties geschikt. Standaard wordt deze kerst cadeaubon geleverd in een mooie cadeau envelop in Kerstthema, maar kan nog extra ingepakt worden in een feestelijk geschenkzakje naar keuze.

Tip van de kerstman: de Kerst Keuze Cadeaubon combineer je eenvoudig met een lekkere fles bubbels of een heerlijk flesje witte/rode wijn. Wil je een grote bestelling plaatsen? Neem dan contact op met onze zakelijke afdeling.

Nieuwjaar Keuze Cadeaubon

Zakelijke eindejaarsgeschenken

Het jaar goed afsluiten en starten met een vrolijk nieuwjaar voor medewerkers, klanten, relaties en leveranciers? Met de Nieuwjaar Keuze Cadeaubon begint het nieuwe jaar voor iedereen goed. Als klap op de vuurpijl wordt dit zakelijke eindejaarsgeschenk verpakt in een prachtige fliptop envelop! Liever ook laten inpakken? Dat is mogelijk, we kunnen de bon namelijk ook in een extra feestelijk geschenkzakje naar keuze inpakken. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf op deze manier knallend het nieuwe jaar in gaat!

Sinterklaas Keuze Cadeaubon

Zakelijke Sinterklaasgeschenken

Een Sinterklaascadeau voor het personeel? De Sinterklaas Keuze Cadeaubon is net zo’n allemansvriend als de goedheiligman zelf. Het was zelfs het nr. 1 Sinterklaascadeau van 2021. Bestel de vrolijke Sinterklaas cadeau-envelop erbij om het helemaal compleet te maken!

Tip van de Sint: de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart kan ook in een luxe cadeaupakket geleverd worden. Kijk voor alle Sinterklaaspakketten voor personeel, klanten en relaties hier of neem contact op om de mogelijkheden voor Sinterklaasgeschenken door te spreken of direct te bestellen.

Vraag een offerte aan

Ontvang een offerte op maat binnen een uur