Verrassende kerstcadeaus voor jouw personeel!

28 september 2023

It’s the most wonderful time of the year….. 
Bij het horen van (of denken aan) kerstliedjes zullen de meesten momenteel misschien vreemd opkijken en het wellicht ietwat vroeg vinden om al in de kerstsfeer te komen. Toch breekt over twee maanden de 'december feestmaand' weer aan! Nu is dus eigenlijk het perfecte moment om, nog zonder cadeaustress, op zoek te gaan naar het ultieme kerstpresentje voor jouw personeel en/of zakenrelaties.


Bij cadeaubon.be hebben wij een aantal cadeautips op een rijtje gezet, waarvan wij weten dat deze gegarandeerd bij jouw personeel in de smaak zullen vallen. Om deze cadeaus vervolgens leuk aan te kleden en helemaal compleet te maken, bieden wij de mogelijkheid om een feestelijk cadeaupakket toe te voegen aan de bestelling. Maak dit geheel af met een kaartje en een persoonlijke boodschap erop en het cadeau voor jouw personeel deze feestdagen is verrassender en persoonlijker dan ooit! Bekijk hieronder onze zes cadeautips!

Keuze Cadeaubon – Fijne Feestdagen

De Keuze Cadeaubon – Fijne Feestdagen is de meest veelzijdige en flexibele cadeaubon in ons aanbod, speciaal ontworpen met een feestdagenthema. Daarom raden we juist deze cadeaubon ook extra aan voor jouw personeel deze kerst! Wat maakt de Keuze Cadeaubon – Fijne Feestdagen anders dan andere cadeaubonnen en wat maakt dit nu het ultieme zakelijke geschenk voor de feestdagen? Het antwoord is eenvoudig: met de Keuze Cadeaubon – Fijne Feestdagen geef je heel veel verschillende cadeaubonnen in één! De ontvanger wisselt deze namelijk zelf online in voor een van de cadeaubonnen in ons assortiment. Populaire merken zoals ICI Paris XL, Rituals, bol.com, Zalando, H&M, Coolblue en Hotelgiftcard behoren tot de vele inwisselopties. Met zoveel verschillende mogelijkheden om uit te kiezen, geef je jouw personeel dus alle keuzevrijheid en bezorg je hen altijd het juiste geschenk!

Diner Cadeau

Niets is zo feestelijk als uitgebreid dineren tijdens de feestdagen! Met Diner Cadeau trakteer je jouw personeel op een gezellige avond in een restaurant naar keuze. Met maar liefst 3250 aangesloten restaurants in Nederland kan de ontvanger volledig naar eigen smaak een restaurant kiezen om te genieten van een heerlijke lunch, brunch of uitgebreid diner. Wat de ontvanger ook kiest, één ding is zeker: met Diner Cadeau bezorg je jouw personeel een onvergetelijke culinaire ervaring! Voeg aan deze cadeaukaart nog een lekker borrelpakket en een kaartje met persoonlijke boodschap toe om het kerstgeschenk voor jouw personeel en/of zakenrelaties helemaal compleet te maken!

bol.com Cadeaubon

Zeker wanneer je veel verschillende mensen in dienst hebt, is het moeilijk om één goed cadeau te vinden waar je iedereen blij mee maakt. De bol.com Cadeaubon is dus wel precies zo'n geschenk! Deze veelzijdige cadeaubon kan de ontvanger vrij besteden aan alles wat bol.com te bieden heeft. Met keuze uit ongeveer 35 miljoen verschillende artikelen is het geen uitdaging om iets naar wens te vinden in deze webwinkel. Dit maakt de bol.com Cadeaubon een ideaal kerstgeschenk voor jouw personeel of zakenrelaties. Bestel hem nu in combinatie met een van onze overheerlijke cadeaupakketten!

Hotelgiftcard

Even een weekendje weg om fris het nieuwe jaar tegemoet te gaan, dat is exact het geschenk dat je jouw personeel bezorgt met de Hotelgiftcard! Met deze cadeaubon boekt de ontvanger online een overnachting op een locatie naar keuze. Hierbij kan gekozen worden uit maar liefst 600.000 accommodaties wereldwijd! Of de voorkeur nu uitgaat naar een natuurhuisje midden in de bossen, een charmant boutique hotel in een pittoresk dorpje of een luxe hotel in een levendige wereldstad, de mogelijkheden zijn eindeloos! De Hotelgiftcard is te besteden bij Hilton, Belvilla, Van der Valk Hotels & Restaurants, Fletcher Hotels en Best Western. Verras jouw personeel met een onvergetelijk uitje deze feestdagen en bestel de Hotelgiftcard!

Rituals Cadeaubon

Geef jouw personeel een moment van pure ontspanning cadeau met de Rituals Cadeaubon. Met deze cadeaubon heeft de ontvanger de keuze uit alle producten van Rituals, zoals bijvoorbeeld de luxueuze collectie gezichtsverzorging en de heerlijke home & body-producten. Zeker rond de feestdagen, wanneer de dagen koud en donker zijn, is het nog fijner om heerlijk thuis te kunnen ontspannen met de producten van Rituals. Zo gaat iedereen weer opgeladen het nieuwe jaar tegemoet! Bestel nu de Rituals Cadeaubon en voeg één van onze feestelijke cadeaupakketten toe om het geschenk voor de feestdagen nog verrassender af te maken!

Primark Cadeaubon

Tijdens deze december feestmaand, mogen uiteraard de feestelijke outfits niet ontbreken! De Primark Cadeaubon is de ultieme modebon van het moment en is te besteden aan de gehele collectie van Primark. De gelukkige ontvanger van deze giftcard shopt dus in een hand om draai zijn of haar hele outfit bij elkaar. Met dit cadeau is iedereen 'fashion ready' voor alle feestjes die eraan gaan komen deze winter!