Kies uit meer dan 500.000 locaties met de Hotelgiftcard!

11 januari 2023

Met de Hotel Giftcard kiest de ontvanger uit meer dan 500.000 accommodaties wereldwijd! Trakteer iemand op een bijzondere overnachting op een locatie naar eigen keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze uitgebreide giftcard, powered bij Expedia. Kies voor de Hotel Giftcard van Cadeaubon.be & je cadeau is een groot succes!

Hotelgiftcard

Met de Hotel Giftcard van Cadeaubon.be kun je iemand een onvergetelijke overnachting cadeau doen. Deze cadeaubon biedt de ontvanger de vrijheid om te kiezen waar en hoe hij of zij wil verblijven. De Hotel Giftcard is geldig bij meer dan 500.000 hotels en accommodaties wereldwijd, waaronder bij meer dan 4.000 locaties in ons eigen land. 

Zo kan de ontvanger kiezen voor een knus huisje in het bos, een luxueus hotel in een stad of een verblijf aan de kust. En dankzij de keuze uit de beste hotels en bekende hotelketens zoals Fletcher, Van der Valk, Hampshire, NH, Best Western, Mercure, Holiday Inn, Apollo, Inntel, Radisson Hotelgroup, Amrath en Hilton, is er voor elk wat wils. Maar de Hotel Giftcard is niet alleen een cadeau voor een overnachting, het is ook een cadeau voor avontuur en ontdekking. 

Met deze cadeaubon kunt u iemand een unieke ervaring cadeau doen, of het nu gaat om een weekendje weg in een historisch stadje, een verblijf in een Wellness Hotel of een verkenning van de natuur in een National park. Met de Hotel Giftcard van Cadeaubon.be kunt u iemand een cadeau geven dat zowel vrijheid als avontuur biedt. 

Zo kan de ontvanger zelf bepalen waar en hoe hij of zij wil verblijven en ondertussen onze prachtige land ontdekken. De cadeaubon kun je fysiek laten verzend met een leuke cadeauverpakking en persoonlijke boodschap. Naast de fysieke optie is de cadeaubon ook digitaal beschikbaar, zodra de betaling is verwekt ontvang je de digitale cadeaubon op het opgegeven e-mailadres. 

Dus, als u op zoek bent naar een origineel cadeau voor een verjaardag, huwelijksverjaardag of gewoon om iemand te bedanken, overweeg dan de Hotel Giftcard van Cadeaubon.be!