Diner Cadeau

Diner Cadeau

  • Te besteden bij meer dan 3250 restaurants in Nederland!

  • De leukste cadeaubon voor over de grens!

  • Kies uit vele verschillende verpakkingen

Hoeveel zet je op de cadeaubon?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 28 opties

Gratis

Totale kostprijs

€ 25,00

Wil je iemand verrassen met een lekker etentje? Geef dan een Diner Cadeau! Deze cadeaubon is te besteden bij meer dan 3250 restaurants in heel Nederland. Er zit dus altijd wel een leuk restaurant in de buurt om te gaan dineren, lunchen of brunchen. Diner Cadeau valt daarom altijd en bij iedereen in de smaak. Bestel dit leuke geschenk nu online!

Deze cadeaubon is te besteden tot 2 jaar na aankoop.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Diner Cadeau

Hoeveel restaurants zijn aangesloten bij Diner Cadeau en waar kan ik ze vinden?
Er zijn meer dan 3250 restaurants door heel Nederland aangesloten op het netwerk van Diner Cadeau. Kies een restaurant naar smaak in Nederland!
 

Hoe lang is Diner Cadeau geldig?
Diner Cadeau heeft een geldigheid volgens de wetgeving van 2 jaar na activatie.
 

Waar kan ik een dinerbon kopen?
Vind online een dinerbon naar wens: Cadeaubon.be biedt diverse dinerbonnen waarmee je iemand op smaakvolle manier kunt verrassen. Diner Cadeau is een van de meest populaire dinerbonnen (Giftcard van het Jaar 2018 t/m 2022) die de ontvanger keuze geeft uit wel meer dan 3250 restaurants in Nederland. 
 

Welke dinerbon heeft de meeste aangesloten restaurants?
De Dinerbon waarbij de meeste restaurants zijn aangesloten is Diner Cadeau.

Geef een diner cadeau!

Schenk nu iemand de leukste dinerbon van Nederland: Diner Cadeau! Dit is een van de meest populaire cadeaubonnen van dit moment! Deze cadeaubon kan door de ontvanger worden besteed bij de meest uiteenlopende restaurants, van gezellige lunchrooms tot chique sterrenrestaurants en sfeervolle eetcafés. Er zijn ook variatiemogelijkheden in de verschillende keukens die met het Diner Cadeau kunnen worden ontdekt.; heerlijk Hollands, of juist verassend Mediterraan, Frans of Aziatisch. De restaurants die de Diner Cadeaubon accepteren zijn verspreid over heel Nederland en zelfs een klein stukje van België, waardoor de cadeaubon altijd bij een restaurant in de buurt kan worden besteed. Het Diner Cadeau kan ook in meerdere keren worden gebruikt, wanneer het bedrag op de bon niet wordt opgemaakt bij een bezoek, kan de bon gewoon weer mee naar restaurant nummer twee! Is het restaurantbezoek toch iets duurder uitgevallen dan verwacht? Geen probleem! De ontvanger kan makkelijk bijbetalen met cash of pin. Doordat er zo veel verschillende restaurants zijn aangesloten bij Diner Cadeau, zal dit geschenk altijd in de smaak vallen. Bestel dus gauw dit feestelijke cadeau!

Waar is diner cadeau te besteden?

De dinerbon van Diner Cadeau is te besteden bij meer dan 3250 restaurants in Nederland. Kijk op de website van Diner Cadeau om het volledige restaurantoverzicht te bekijken. Het team van Diner Cadeau heeft er voor gezorgd dat het aanbod verspreid is over heel het land. Zo zijn er zelfs een paar restaurants in België die de bon aanvaarden! Uiteraard zitten er veel restaurants in de grote steden. Maar ook in landelijke gebieden en op de eilanden zijn restaurants te vinden. Op deze manier kan werkelijk iedereen wel een leuk restaurant vinden om de dinerbon van Diner Cadeau te verzilveren. Het aanbod is niet alleen wijdverspreid, maar ook heel divers. Zo kan iemand een goede burger met frietjes en een speciaal bier krijgen. Maar ook een luxe vijfgangendiner behoort tot de mogelijkheden. Voor een verrassende en exotische maaltijd is de dinerbon van Diner Cadeau ook geschikt. Zo zijn er bijvoorbeeld Indiase, Japanse, Mexicaanse, Ethiopische en Surinaamse restaurants aangesloten. Voor elke smaak wat wils! Je geeft iemand een onvergetelijke ervaring met smakelijke gerechten, verfrissende dranken, service met een glimlach en een goed gezelschap!