Feestelijk erop uit in december!

14 november 2022

De gezelligste tijd van het jaar staat weer voor de deur! De kerstspullen mogen van zolder gehaald worden en de kerstliedjes kunnen weer op repeat. Tijd om het huis 'kerstklaar' te maken en lekker binnen op de bank te genieten van alle versieringen en lichtjes. Al is het natuurlijk ook leuk om er tijdens de wintermaanden, all dressed up, op uit te gaan. Juist rond deze tijd van het jaar zijn uitjes als een weekendje weg, een concert of een etentje extra sfeervol. Bij cadeaubon.be hebben wij met dit doel in ons achterhoofd, een aantal cadeautips voor je op een rijtje gezet. Verras iemand in de feestelijke decembermaand met een gezellig avondje uit of met een droomovernachting op een locatie naar keuze. Uiteraard kan je de onderstaande cadeautjes prima onder de kerstboom kwijt;). 

Bekijk hieronder nu onze suggesties. Met deze cadeaubonnen zit de feeststemming er gegarandeerd meteen in!

Hotelgiftcard

De Hotel Giftcard is onze absolute top cadeautip, als het gaat om het schenken van een feestelijk uitje. Met deze veelzijdige giftcard boekt de gelukkige ontvanger eenvoudig zijn of haar droomovernachting op een locatie naar keuze. Gekozen kan worden uit meer dan 500 000 verschillende accommodaties wereldwijd! Denk bijvoorbeeld aan een knus huisje midden in de natuur, een schattig hotelletje in een pittoreks dorp of een luxe hotel in een wereldstad. Met de Hotel Giftcard zijn de mogelijkheden oneindig en kiest de ontvanger precies zijn of haar ideale verblijf en locatie.

Ticketmaster Cadeaubon

We hebben het in de inleiding al even gehad over de kerstliedjes die thuis weer op repeat kunnen, maar er zijn natuurlijk veel mensen die liever live gaan luisteren naar hun favoriete band. Speciaal voor de concertliefhebbers onder ons is de Ticketmaster Cadeaukaart hét cadeautje voor onder de boom. Deze cadeaukaart wordt besteed aan alle tickets van Ticketmaster.be. Wat is er nu feestelijker dan een spetterend optreden of een festival bijwonen? 

Primark Cadeaubon

Tijdens deze december feestmaand, mogen uiteraard de feestelijke outfits niet ontbreken! De Primark Cadeaubon is de ultieme modebon van het moment en is te besteden aan de gehele collectie van Primark. De gelukkige ontvanger van deze giftcard shopt dus in een hand om draai zijn of haar hele outfit bij elkaar. Met dit cadeau is iedereen 'fashion ready' voor alle feestjes die eraan gaan komen deze winter!

Alles-in-1 Keuze Cadeaubon

De Alles-in-1 Keuze Cadeaubon van cadeaubon.be is eigenlijk altijd een goede cadeautip en noemen wij daarom ook zeker in dit rijtje. Deze cadeaubon wordt ingewisseld voor een cadeaubon naar keuze binnen ons assortiment. Populaire cadeaubonnen zoals o.a. de Hotel Giftcard, de Nike Cadeaubon, de Zalando Cadeaubon en de ICI Paris XL Gift Card behoren tot de vele opties. Alles wat de ontvanger nog nodig heeft voor een feestelijk avondje uit, schaft hij of zij eenvoudig aan met de veelzijdigde Alles-in-1 Keuze Cadeaubon!