Hoofdpagina

Zakelijke luxe cadeaupakketten

alleen een cadeaubon geven niet (persoonlijk) genoeg? Bij Cadeaubon.be hebben we de zakelijke luxe cadeauboxen bedacht. Hiermee verras je zakenrelaties, klanten, leveranciers of werknemers! Een combinatie van een cadeaubon naar keuze - uit ons brede assortiment van cadeaubonnen - met een zakelijke luxe cadeaubox met daarin een heerlijk flesje wijn of een goede reep chocolade! We kunnen dit feestelijke pakket natuurlijk ook voor je personaliseren en uiteraard voor je bezorgen. Nieuwsgierig geworden? Dat snappen we! Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.
Zakelijke luxe cadeaupakketten
Cadeaupakket Borrel

Cadeaupakket Aperitieven

Wijntje? Gin & tonic? De één houdt ervan en sommige mensen onthouden zich liever van alcohol. Daarom is er, bij onze luxe cadeaubox de keuze uit:

  • Witte wijn
  • Rode wijn
  • Gin & Tonic
  • Prosecco
  • Non alcoholische mousserende Chardonnay

Voeg daar één van de cadeaubonnen uit ons assortiment aan toe en selecteer de juiste waarde die deze cadeaubon mag hebben. De cadeaubon personaliseren of een boodschap toevoegen? Informeer bij ons naar alle mogelijkheden!

Cadeaupakket Tony's Chocolonely

Cadeaupakket Tony's Chocolonely

Wie wordt er nou niet blij van de lekkerste é eerlijke chocolade van Tony Chocolonely? De overheerlijke smaken, puur, melk of karamel zeezout zijn om je vingers bij af te likken, zo lekker! De Tony Chocolonely chocoladereep verpakken we naar keuze samen met de gewenste cadeaubon in een luxe cadeaubox.

Cadeaupakket Say Cheese Today

Cadeaupakket Say Cheese Today

Liever een hartig pakket? Ga dan voor deze cadeaubox met kaas! Deze verse kaas uit Noord-Holland is verkrijgbaar in verschillende smaken van naturel en truffel tot fenegriek en pesto! Je kan deze kaas natuurlijk ook combineren met één van de cadeaubonnen uit ons assortiment, zoals de Keuze Cadeaubon of Hotelgiftcard!

Vraag een offerte aan

Ontvang een offerte op maat binnen een uur