Vaderdag cadeaus top 10

27 mei 2024

Staat zondag 9 juni 2024 al in je agenda? Indien wel, dan ben je al half goed bezig. Nu nog een ideaal cadeau voor vaderdag vinden en je bent helemaal goed bezig. Want geef toe. Papa verdient het toch om eens goed in de bloemetjes gezet te worden. Ok, misschien niet letterlijk, maar figuurlijk zeker en vast! En ook al durft hij wel eens verstrooid te zijn en verjaardagen vergeten. Laat je alsjeblieft niet kennen en vier zijn speciale dag eens zo hard. Zo heeft hij een extra reden om dit dubbel en dik goed te maken. Maar nu de vraag van het moment: met welk cadeau laat je papa zien dat hij de ster van de dag is? We hebben bij cadeaubon.be speciaal voor jou de koppen bij elkaar gestoken en hebben tien tips voor een cadeau voor vaderdag, waarmee papa’s gegarandeerd blij zijn.

Top 10 cadeaus voor Vaderdag

Is het de eerste vaderdag?

Ben je op zoek naar een cadeau voor de allereerste vaderdag? Laat ons dan starten met een welgemeende dikke proficiat! Groot gelijk dat je van dit moment iets onvergetelijks wilt maken. En je hebt geluk! Want je hebt de kans om met iets heel leuks te starten. Koop een groot fotokader, waar verschillende foto’s in passen. Maar… plaats nog maar één enkele foto en vul de overige vakken op met hartjes, leuke weetjes, krabbels van jullie baby/peuter. En elk jaar met Vaderdag, voeg je een extra foto toe. Zo krijg je een prachtig overzicht.

Voor de sportieve papa’s

Heb je een sportieve papa? Dan is de Nike Cadeaubon absoluut een aanrader! Met dit cadeau kan papa online of in de Nike app alle sportkleding of andere benodigdheden kopen die hij nodig heeft voor het uitoefenen van zijn sport. Hij hoeft dus niet eens naar de winkel, wat voor veel papa’s een enorme plus is.

Voor de NIET sportieve papa’s

Heb je een papa die niet zo sportief is? Ja komaan zeg. Dan blijft de Nike Cadeaubon zeker een aanrader! Het is nooit te laat om te beginnen sporten. Misschien is er een leuke sport die jullie samen kunnen doen. Want geef toe. Padellen daar heb je geen ervaring voor nodig.  Veel succes, maar vooral veel plezier hé ;-)

Nog eens gaan bowlen

Of je nu op je kaartje schrijft: “Goed voor een avondje bowlen” of “Goed voor een avondje bowlingen”. Het maakt niet uit. Dat het maar plezant is. Bowlen is zo’n typische activiteit waarvan je denkt: “Goh, dat zouden we toch nog eens moeten doen hé”. Wel, nu heb je een zeer goede reden om het meteen in de agenda te zetten. Want je weet dat dit een top avondje wordt. 

Houdt hij van muziek?

Is papa een echte muziekliefhebber en gaat hij graag naar goede concerten of festivals? Verras hem dan nu met de Ticketmaster Cadeaubon! Deze veelzijdige, digitale cadeaubon kan worden gebruikt voor verschillende concerten en evenementen. Met de Ticketmaster Cadeaubon ben je zeker dat je papa een onvergetelijke ervaring geeft.

Kiest papa het allemaal liever zelf uit?

Heb je zo’n papa die het eigenlijk liever zelf uitzoekt? Hij is niet de enige hoor. Voor zo’n papa’s werd de bol.com cadeaubon uitgevonden. Met deze cadeaubon kiest hij helemaal zelf wat hij wil. Of je papa nu interesse heeft in elektronica, wonen, muziek, sport, boeken, kleding of accessoires,... bol.com heeft het allemaal! Met dit cadeau voor Vaderdag zit je dus altijd goed!

Personaliseer iets alledaags

Een koffietas of een sleutelhanger? Het zijn twee alledaagse gebruiksvoorwerpen die je eenvoudig kan laten personaliseren met een gezinsfoto of een typische “Papa” uitspraak. Zo geniet papa telkens hij van zijn koffie slurpt of thuiskomt opnieuw van deze leuke dag.

Houdt hij van lekker eten? En een beetje van zijn gemak?

Wie wordt er nu niet blij van lekker eten? Na een lange werkdag genieten van de beste maaltijden die snel thuis worden bezorgd, dat wil toch iedereen? De Deliveroo Cadeaubon is daarom het perfecte cadeau voor je hardwerkende papa, waar hij zeker blij mee zal zijn! Met deze cadeaubon kan hij eenvoudig de heerlijkste gerechten bestellen van zijn favoriete restaurant.

Een half leeg boek…

Of half vol. Het is maar hoe je het bekijkt hé. Geef papa een boek waarin je foto’s of herinneringen hebt gezet van het voorbije jaar. Leuke momenten om eens op terug te kijken. Het tweede deel van het boek laat je dan helemaal leeg. Plaats genoeg voor nieuwe momenten. En het eerstvolgende wat jullie willen doen, dat kunnen jullie alvast samen noteren.

Duikt hij graag de snoepkast in?

Kan je papa niet uit de snoepkast blijven? Kies dan zelf maar of dit cadeau voor vaderdag een goed idee is of niet, want met The Brownie Box Giftcard geef je hem pas echt een goede reden om in de snoepkast te duiken. Met deze online cadeaubon kan hij gemakkelijk online de beste, ambachtelijk gemaakte brownies bestellen. Wat zijn voorkeur ook is, met 18 verschillende smaken om uit te kiezen wordt het gegarandeerd genieten.

Tips voor het zoeken van een cadeau voor Vaderdag

Eigenlijk hoef je het ideale cadeau voor Vaderdag niet te ver te zoeken. Meestal scoor je nog het best met een best off van wat je al eens gedaan hebt. Daarom hou je tijdens je zoektocht naar je cadeau voor Vaderdag best het volgende in je hoofd:

  • Wat hebben we het afgelopen jaar gedaan waar papa zo gelukkig van werd? Leuk ontbijten? Was het een uitstapje? Was het een nieuwe hobby waar hij zo weg van is? Hier ligt een belangrijke sleutel naar het ideale cadeau
  • Houdt hij van uitstapjes? Of doet hij liever dingen thuis? Klinkt zo banaal, maar het geeft al aan waar je jouw cadeau moet gaan zoeken. 
  • Wat was zijn reactie op het cadeau van vorig jaar? Met wat geluk heb je een zeer expressieve papa, waaraan je meteen kan aflezen hoe geslaagd hij het geschenk vond. Wat was zijn reactie op het geschenk van vorig jaar? Zo weet je meteen of je in die richting verder moet in je zoektocht naar een cadeau voor Vaderdag of dat je best een totaal andere kant opgaat.

Wat het cadeau voor Vaderdag ook wordt, weet dat we bij cadeaubon.be klaarstaan om er een echt feest van te maken. Want voor elke papa is er een geschikte cadeaubon, die je zowel online als in een mooie en originele verpakking kan laten bezorgen. Meer inspiratie voor dé geschikte cadeaubon voor vaderdag vind je hier.