Met je volgende cadeaubon steel je gegarandeerd de show(er)

Laatste update:08 april 2024

“Wat zou ik toch graag een cadeaubon geven. Maar ja… een cadeaubon. Dat is maar een eenvoudige afgeef hé?” Het is toch leuker om iets extra’s af te geven denk je dan. Iets groters. Iets speciaals. En zo begint de zoektocht naar het extra wow-effect: misschien kunnen we de bon bij een kaartje stoppen? Of weet je wat? Misschien kunnen de kinderen – indien beschikbaar - iets knutselen waarbij we de bon kunnen afgeven. 
Of… je vraagt gewoon bij het bestellen van je cadeaubon dat wij dit extraatje voor jou in orde brengen. Zo ben jij van de stress af, heb je een hele mooie afgeef én kan het toeleven naar de activiteit waarop je bon recht geeft al meteen starten. 
 

Geef alvast een voorsmaakje op de beleving

Stel je voor dat je een Hotelgiftcard cadeau wil doen. Dan is het Cadeaupakket Kneipp shower de ideale toevoeging. Je giftcard wordt stijlvol verpakt in een pakket bestaande uit vier luxe Kneipp douche miniatuurtjes met de heerlijkste geuren. Deze aangename douchegel werd ontwikkeld met etherische oliën, die de natuurlijke beschermfunctie van de huid ondersteunt.
Zo heb jij een extra mooie afgeef en de geluksvogel die jouw cadeaubon heeft gekregen kan deze Kneipp douche miniatuurtjes meenemen tijdens de trip. Dat is toch vele eenvoudiger dan de grote bussen van thuis mee te moeten nemen. Over een win-win gesproken. En er zijn nog meer mogelijkheden voor een originele cadeaubonverpakking.
 

Waar vind ik zo’n leuke cadeaubonverpakking?

Ga naar Cadeaubon.be, als je daar een cadeaubon uitkiest en overgaat tot bestellen dan krijg je de vraag welke verpakking je verkiest. Hier kan je jouw keuze toevoegen, zoals bijvoorbeeld het Cadeaupakket Kneipp Shower Collection!