De top 10 cadeaus voor vrouwen waarmee je altijd scoort

13 maart 2024

Wil je deze keer zeker zijn dat je het juiste cadeau koopt? Wel, dan mag je stoppen met stressen, want je hebt er net 10 gevonden. Daar doe je nog wel even mee niet? Want speciaal voor jou hebben we de top 10 cadeaus voor vrouwen opgelijst. Stuk voor stuk leuke cadeaus voor vrouwen waarmee je altijd scoort.

Een exclusieve wijnproeverij

Houdt je vriendin van een lekker wijntje? Geen stress. Je moet niet op zoek naar haar favoriete wijn. Ga met haar naar een wijnproeverij. Zo ontdekken jullie samen welke wijnen in jullie smakenpalet passen. En… zo weet je voor een volgende gelegenheid meteen welke wijn je moet kiezen ;-)

Cliché alarm: een boeketje bloemen

Ja ok, we weten het. Geen enkel geschenk is zo cliché als een boeketje bloemen. Maar je kan onmogelijk de top 10 cadeaus voor vrouwen beschrijven zonder bloemen te benoemen. Vind je dit wat te saai als geschenk? Geen probleem. Ga verder naar de andere cadeautips en geef dat boeketje een andere keer. Gewoon, omdat het kan en altijd fleurig is. 

Yes! Het boek dat ik altijd al wou hebben

Leest de vriendin waarvoor je een cadeautje moet kopen graag boeken? Dan voelen we jouw stress. Heeft ze dit boek al? En zou ze dit wel graag lezen? Je weet dat ze graag een boek heeft, maar welk boek is nu het juiste? Ga gewoon samen op stap. Kies een gezellig boekenwinkeltje uit. Niets zo leuk als samen een boek uitkiezen.

Organiseer zelf een parfum test

Een parfum is ook zo’n klassieker die steeds werkt, maar… welk parfum ruikt ze graag? Helemaal niet erg dat je dat niet weet. Ga gewoon naar de parfumwinkel om enkele staaltjes die jij lekker ruiken vindt, en test ze samen gezellig uit. Heeft ze een favoriet parfum gevonden? Bestel het dan meteen met je ICI Paris XL cadeaubon.

OMG! Krijg ik echt een shopbudget!?!

Een shopbudget om te besteden in een winkel of boetiek naar keuze. Wow, we willen je alvast feliciteren met deze geniale keuze. Want hier scoor je altijd mee. Zet een bedrag naar keuze op een Alles-in-1 Keuze cadeaubon en je vriendin kan ervan genieten bij duizenden verschillende winkels en webshops.

Lekker relaxen in eigen huis

Heeft de vriendin waarvoor jij een geschenk zoekt nood aan “zen” momentjes? Zoek het dan niet te ver. Je hoeft geen dure wellness cadeau te doen, maar geef enkele leuke dingetjes waarmee ze thuis zelf genietmomentjes kan creëren. Werkt altijd! Je kan haar ook zelf laten kiezen wat ze leuk vindt met een Rituals Cadeaubon

Waarom niet eens naar een stadscinema?

De top 10 cadeaus voor vrouwen zou onvolledig zijn, zonder leuke activiteiten. Een gezellig avondje uit naar een kleine cinema in de stad bijvoorbeeld. Dat is echt een aanrader voor vrouwen die houden van een authentiek avondje uit. Eerst gezellig iets gaan eten. Filmpje meepikken en na de film nog iets gaan drinken en rondhangen in de stad. Zalig toch.

Een verrassingsontbijt met de vriendinnen

Heb je iets speciaals te vieren? Betrek er dan ook meteen andere vrienden of vriendinnen bij. Ieder voorziet een deeltje van de brunch en jullie genieten er samen van. Kleine tip: kom je er niet uit wie voor wat moet zorgen. Zeg gewoon “Hey chat GPT", we organiseren een brunch met 8 en iedereen moet iets voorzien. Zeg jij wie wat moet meenemen?” Zo ontdek je misschien nog nieuwe dingen.

Een lekker dinertje

Eens lekker gezellig gaan eten. Daar doe je nooit iets mis mee. En het leuke is: als je meegaat dan heb je meteen ook jezelf verwend. Over een win-win gesproken. En weet je. Vaak zijn het de do-cadeaus die het langst zullen bijblijven. Weet je niet wat haar favoriete keuken is? Geef dan een Diner Cadeau. Zo kunnen jullie nog samen kiezen. Smakelijk!  

Je kan haar ook gewoon zowat alles geven

Wist je hoeveel cadeautjes er na een feestperiode opnieuw worden ingewisseld? Je zou ervan verschieten. Maar dit risico hoef jij helemaal niet te lopen. Met een Bol.com cadeaukaart zit je altijd goed. Klinkt dat te gemakkelijk? Daar zou ik nog niet zo zeker van zijn. Een cadeaubon verzilveren is al net zo leuk als een cadeau krijgen. En het is steeds wat ze wil.

Dit was de top 10 cadeaus voor vrouwen. Heb je toch nog stress om het juiste cadeau te vinden voor je vriendin, geliefde, je mama of iemand anders?  Check dan zeker onze andere blogs of onze cadeauzoeker.   
Maar….met een cadeaubon van cadeaubon.be doe je altijd een goede zaak: voor jou en voor de ontvanger.   
Veel plezier met het geven van je cadeaubon!