Black Friday bij Coolblue

08 november 2023

Bij Coolblue betekent Black Friday heel wat kortingen op elektronica en gadgets. Sta je op het punt om een nieuwe gsm, airfryer, koelkast, wasmachine of een ander elektronisch toestel aan te schaffen? Profiteer dan vandaag van de Black Friday deals bij Coolblue. Doe je bankrekening een plezier en sla je slag tijdens deze speciale dag(en) vol kortingen.

Wanneer vindt Black Friday plaats bij CoolBlue [2023]?
Tot wanneer gaat Black Friday bij Coolblue door?
Waarom kiezen voor CoolBlue tijdens Black Friday?
Hoeveel korting biedt Coolblue tijdens Black Friday?
Black Friday-aanbiedingen bij CoolBlue in 2023
Tip: Krijg een CoolBlue cadeaubon
Tip: Schenk een CoolBlue cadeaubon

Wanneer vindt Black Friday plaats bij CoolBlue [2023]?

Een paar jaar terug vroeg je je wellicht af wat Black Friday precies inhield, maar tegenwoordig is deze dag ook in België onmisbaar geworden. Traditioneel valt Black Friday altijd op de vierde vrijdag van november. In 2023 kan je dus, vandaag, op 24 november profiteren van de Black Friday-deals bij Coolblue. 

Tot wanneer gaat Black Friday bij Coolblue door?

Hoewel Black Friday officieel slechts één dag duurt, loopt Coolblue’s Black Friday door tot en met 27 november. De maandag na Black Friday staat bekend als 'Cyber Monday', wat handig is voor wie vergeet te profiteren van de Black Friday-deals bij Coolblue. Toch is het verstandig om er eerder bij te zijn, zodat je zeker bent dat de items op jouw verlanglijstje nog beschikbaar zijn. Het zou jammer zijn als je misgrijpt. Moet je wachten tot je salaris is gestort? Misschien heb je nog een Keuze Cadeaubon of Coolblue Cadeaubon liggen die je bij deze (web)winkel kunt gebruiken.

Waarom kiezen voor CoolBlue tijdens Black Friday?

De kortingen tijdens Black Friday bij Coolblue zijn vaak buitengewoon hoog. Het voordeel is dat deze aanbiedingen zowel online als in de winkel geldig zijn. Dus, of je nu de voorkeur geeft aan online winkelen of naar een van de fysieke winkels van Coolblue gaat: je kunt elektronica met aanzienlijke korting aanschaffen. Hierdoor hou je geld over voor andere plezierige zaken, zoals een leuke gadget waarop eveneens korting geldt. Of om iemand te verrassen met een persoonlijk cadeau. De decembermaand brengt al genoeg kosten met zich mee, maar de Black Friday kortingen bij Coolblue besparen je aanzienlijk wat geld.

Hoeveel korting biedt Coolblue tijdens Black Friday?

De kortingen tijdens Coolblue’s Black Friday kunnen aardig oplopen. Het is mogelijk dat je binnenkort een nieuwe smartphone aanschaft met €200,- korting. Dat is pas een mooi voordeel. Check de Coolblue webshop om precies te zien welke kortingen je krijgt!

Tip: Gebruik een CoolBlue Cadeaubon

Heb je nog een Coolblue Cadeaubon thuis liggen? Haal deze dan snel uit de la en vlieg naar de winkel tijdens de Black Friday dagen. Op die manier kun je de beste deals van Coolblue tijdens Black Friday bestellen zonder dat je je beurs hoeft boven te halen. En lukt het je niet om de Coolblue Cadeaubon dit jaar (volledig) te besteden, dan is dat geen enkel probleem. De cadeaubon is namelijk 5 jaar geldig.

Schenk een CoolBlue Cadeaubon cadeau

Heb je moeite met het vinden van een origineel cadeau? Met een Coolblue Cadeaubon zit je altijd goed, zeker nu de Black Friday dagen aan de gang zijn. Door de aantrekkelijke kortingen en goede aanbiedingen kun je extra genieten van de cadeaubon. De cadeaubon is beschikbaar met waarden variërend van €10,- tot €150,- en kan zowel digitaal als per post worden verstuurd. Wil je liever wat meer keuzevrijheid? Ga dan voor een Alles-in-1 Keuze Cadeaubon. Vind je het te gewoontjes om enkel een cadeaubon als presentje te geven? Voeg dan een cadeaupakket toe aan de cadeaubon.

Waar je ook kunt shoppen tijdens Black Friday

Natuurlijk doet niet alleen Coolblue mee aan Black Friday. Overal zijn er speciale acties te ontdekken, van kledingwinkels tot bouwmarkten en van hotels tot restaurants. Als je op zoek bent naar elektronica, kun je bijvoorbeeld ook eens kijken tijdens Black Friday bij bol.com.

Zakelijk bestellen

De ideale cadeau oplossing voor zakelijke gelegenheden is bij Cadeaubon.be verkrijgbaar! Geef klanten, relaties of medewerkers een feestelijk cadeau door een van onze luxe cadeaupakketten samen te combineren met een cadeaubon naar keuze uit ons uitgebreid assortiment. Personaliseer het pakket naar wens, bijvoorbeeld met je bedrijfslogo, en laat het op een adres naar keuze bezorgen. Bovendien kun je het gemakkelijk op factuur bestellen. Wil je meer weten over onze keuze aan luxe cadeaupakketten of een offerte ontvangen? Contacteer ons om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken!