Thuisbezorgd Cadeaubon

Thuisbezorgd Cadeaubon

  • Keuze uit duizenden fantastische restaurants die thuisbezorgen in Nederland

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Geef de

Keuze Cadeaubon

, voor iedereen het juiste cadeau!

Hoeveel zet je op de cadeaubon?

Verzendmethode

Totale kostprijs

€25,00

Op zoek naar een onvergetelijke culinaire belevenis? De Thuisbezorgd Cadeaubon is het ideale presentje voor iedereen die van lekker eten houdt. Met deze cadeaubon kun je genieten van heerlijke maaltijden bij duizenden restaurants verspreid over heel Nederland, van traditionele Nederlandse keuken tot internationale gerechten.

Deze Cadeaubon is verkrijgbaar in diverse bedragen, zodat je altijd een passend cadeau kunt schenken. De Thuisbezorgd Cadeaubon blijft maar liefst 3 jaar geldig en kan worden ingewisseld voor het volledige bedrag of een gedeelte ervan.

Belangrijk: Maak gebruik van www.cadeaubon.nl voor inwisseling in Nederland en www.cadeaubon.be voor inwisseling in België.

Veelgestelde vragen

Wat is Thuisbezorgd.nl?

Thuisbezorgd.nl is een online bestel- en bezorgplatform dat klanten verbindt met restaurants in de buurt. Of je nu eten bestelt via de website of de app, het proces is altijd eenvoudig en snel. Met de Thuisbezorgd Pay Cadeaubon kun je iemand die het verdient trakteren op een heerlijke maaltijd, op een tijdstip en locatie die hen het beste uitkomt.

Hoe gebruik je de Thuisbezorgd Pay Cadeaubon?

Om je Thuisbezorgd cadeaubon te gebruiken, ontvang je eerst een unieke code. Ga vervolgens naar de website of app van Thuisbezorgd.nl. Kies je favoriete maaltijd en ga naar de afrekenpagina. Vul de unieke code in, gevolgd door # teken en hierna de unieke pincode in het voucher veld en ga verder met de betaling. Jouw heerlijke maaltijd is onderweg! 

Vlot en smakelijk eten bestellen met de Thuisbezorgd.nl Cadeaubon

De Thuisbezorgd Pay Cadeaubon is het ideale geschenk voor elke gelegenheid, van verjaardagen tot jubilea. Of je nu je vrienden, collega's of familie wilt verrassen, deze cadeaubon is altijd een schot in de roos. Met de Thuisbezorgd Pay Cadeaubon maak je een culinaire reis rond de wereld, allemaal vanuit het gemak van je eigen huis. Van opwindend Aziatisch tot authentiek Italiaans, er is voor elk wat wils. Verwen jezelf of je dierbaren met een wereld vol heerlijke smaken en onvergetelijke culinaire ervaringen dankzij de Thuisbezorgd Pay Cadeaubon.

Verzilver instructies

1. Ga naar www.takeaway.com/be of de app
2. Voeg je favoriete eten toe aan je winkelmandje en ga naar de afrekenpagina
3. Voer je cadeaukaartnummer in in het voucher veld, gevolgd door # en je cadeaukaart pincode. Bijvoorbeeld: 6064254812345678901#12345

Ga voor de volledige voorwaarden met betrekking tot deze cadeaukaart en andere vragen op: https://www.takeaway.com/be/cadeaukaarten

Juridische disclaimer

Deze Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart kan worden ingewisseld op www.thuisbezorgd.nl voor gedeeltelijke of volledige betaling van goederen. Deze kaart heeft dezelfde waarde als contant geld wanneer je deze op ons platform gebruikt. Verloren, gestolen of beschadigde kaarten worden niet vervangen. Deze kaart is geen creditcard of debetkaart en kan niet worden opgeladen, behalve zoals vereist door de wet. De cadeaukaart is geldig gedurende 3 jaar na activering van de cadeaukaart. Deze cadeaukaart kan niet worden ingewisseld of omgeruild voor contant geld, een cheque of krediet. Je wettelijke rechten worden hierdoor niet beïnvloed.

Voor de volledige algemene voorwaarden met betrekking tot het gebruik van deze cadeaukaart en vragen, zie: https://thuisbezorgd.nl/cadeaukaarten/