HEMA Cadeaubon
HEMA Cadeaubon
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

HEMA Cadeaubon

  • Vrij te besteden bij alle HEMA winkels én de webshop

  • Met keuze uit leuke verpakkingen en extra's

pdp featured block
Keuzestress? Geef de

Keuze Cadeaubon

, voor iedereen het juiste cadeau!

Hoeveel zet je op de cadeaubon?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 32 opties

Gratis

Totale kostprijs

€25,00

Met een HEMA cadeaubon leg je een vriend, geliefde of collega lekker in de watten voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag of andere gebeurtenis. Natuurlijk is een HEMA giftcard ook gewoon leuk als verrassing, zomaar om te tonen dat je iemand graag ziet. De cadeaubon is zowel in de webshop als in de winkel te besteden. Bestel nu een HEMA cadeaubon! 

Hema Cadeaubon geven?

HEMA cadeaubonnen zijn perfect voor wie écht kan genieten van een dagje winkelen en vooral houdt van allerlei hebbedingetjes en praktische accessoires voor in huis of op kantoor. HEMA kenmerkt zich immers door een breed aanbod aan accessoires en gadgets die niet mogen ontbreken in elk interieur, werkplaats én huishouden. Denk maar aan babykledij, woonaccessoires voor in de living, keukengerief en nog veel meer. Zo wordt het dagelijkse leven leuker en gemakkelijker, zeker als je daarbij ook nog eens gebruik kunt maken van interessante kortingen.

HEMA Cadeaubon online bestellen

Dankzij een HEMA cadeaubon kan de ontvanger meteen gaan shoppen in de winkel of online. De cadeaubonnen zijn van toepassing op het complete aanbod van de winkel, zodat de gelukkige zich tijdens een dagje shoppen of een online winkelsessie niet hoeft in te houden. Nog enkele interessante voordelen van een HEMA cadeaubon? De bon is altijd geldig, tenzij anders vermeld op de bon, is niet persoonsgebonden en je kan per klant tot wel drie cadeaubonnen aankopen. Daarbij krijg jij of een andere ontvanger de cadeaubon meteen in zijn of haar e-mail inbox!