Nieuw! Cadeaupakketten met bier, drop of thee!

02 oktober 2023

Met de feestdagen al in zicht, wilden wij bij cadeaubon.be iets nieuws introduceren! Een leuke extra dat, in combinatie met een van onze cadeaubonnen, het geven van een cadeaubon nog leuker en vooral feestelijker maakt. Plotseling hadden we een idee; we gaan onze selectie cadeaupakketten uitbreiden! Ook al vonden wij de bestaande cadeaupakketten met diverse wijnen, prosecco en Tony’s Chocolonely chocolade absoluut verrukkelijk, smaken kunnen natuurlijk verschillen. Daarom werd het hoog tijd om een aantal nieuwe, minstens even lekkere, cadeaupakketten toe te voegen!

Hierbij stellen wij onze nieuwste cadeaupakketten met drop, bier of thee aan jullie voor! Lees snel verder, kom alles te weten over deze cadeaupakketten en verras binnenkort iemand met een cadeaukaart in combinatie met zo'n overheerlijk cadeaupakket!

Cadeaupakket Lowlander Bier

Naast onze eerder vermelde cadeaupakkettenpakketten met goede wijnen en prosecco, konden pakketten met heerlijke biertjes uiteraard niet ontbreken! Om deze bierpakketten nog verrassender te maken hebben wij gekozen voor het speciale bier van Lowlander. De bieren van Lowlander zijn zeer uitzonderlijk! Ze worden namelijk gebrouwen in combinatie met botanicals. Deze kruiden, specerijen en fruitsoorten geven de bieren een uniek karakter dat elke liefhebber van bier absoluut zal proeven. De biertjes die wij toevoegen aan het Cadeaupakket Lowlander Bier zijn seizoensgebonden, wisselende bieren (330 ml). De ontvanger zal dus altijd genieten van een heerlijk biertje dat perfect past bij de tijd van het jaar. Voeg, als kers op de taart, nog een persoonlijke boodschap toe en jouw geschenk is compleet. Het pakket wordt al voorzien van een feestelijke verpakking, dus het enige wat je nog hoeft te doen, is het overhandigen van je cadeau aan de gelukkige ontvanger!

Cadeaupakket Lowlander Bier

Cadeaupakket Klepper & Klepper drop

Een lekkernij waar je in België (en in de rest van de wereld) veel mensen wel voor kan wakker maken, is drop. Vandaar dat het ons een goed idee leek om een cadeaupakket samen te stellen dat volledig in het teken staat van, jawel, drop! De overheerlijke drop, zonder gluten en gelatine, van Klepper & Klepper was zonder twijfel onze eerste keuze voor dit speciale cadeaupakket! Voor alle dropliefhebbers is dit pakket dan ook, in combinatie met een van onze cadeaubonnen, een absolute aanrader! Kies je voor het Cadeaupakket Klepper & Klepper, dan heb je twee opties: een pakket met mildzoute drop of volzoete drop (200 gram). Aan alle soorten dropliefhebbers is dus gedacht! Het toevoegen van een persoonlijke boodschap is mogelijk en het geheel wordt al standaard feestelijk voor je ingepakt. Veel plezier met het schenken en laat het smullen maar beginnen!

Cadeaupakket Klepper & Klepper drop

Cadeaupakket Dutch Tea Maestro

In ons land van Maas en Waal zijn we dol op nog iets anders, namelijk op een heerlijke kop warme thee! Een cadeaupakket met thee mocht dus zeker niet ontbreken in ons assortiment. En niet zomaar thee, maar wel de speciale thee van Dutch Tea Maestro! De theeblends van dit merk zijn van hoge kwaliteit en worden ontwikkeld in samenwerking met een van de meest vooraanstaande thee-experts. Deze zorgvuldig samengestelde thee is verkrijgbaar in diverse smaken. Dus als je kiest voor een cadeaupakket met thee van Dutch Tea Maestro, kan je bijvoorbeeld genieten van de 'Happy Day Blend' met onder andere cranberry, aardbeien, Franse kruiden en cacao, of van de 'Sit Back & Relax' thee met groene rooibos, venkel, anijs en kamille (20gr). Voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe aan je bestelling en de ontvanger zal dit complete geschenk gegarandeerd met open armen ontvangen!

Cadeaupakket Dutch Tea Maestro

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig! Je kiest eerst welke cadeaubon je wilt geven en welk bedrag je hierop zet. Daarna heb je de optie om een cadeaupakket naar keuze toe te voegen aan je bestelling. Naast de nieuwe cadeaupakketten met drop, thee of bier, zijn er nog een aantal andere overheerlijke pakketten en speciale verpakkingen waar je uit kunt kiezen. In het bestelproces kun je ook een boodschap voor de ontvanger toevoegen om zo jouw verrassing nog persoonlijker te maken. Als laatste stap geef je het bezorgadres op en voltooi je de bestelling door te betalen. Cadeaubon.be zorgt er vervolgens voor dat je bestelling mooi ingepakt wordt verzonden!