Luid de lente in!

Het is (bijna) lente! Oké, het is nog steeds af en toe ijskoud buiten en ja, we krijgen nog regelmatig te maken met winterse buien, maar toch is het (bijna) zover! Laten we daarom voor het gemak de uitdrukkingen "maart roert zijn staart" en "april doet wat hij wil" even vergeten en ons in deze blog richten op de lente. Elk jaar lijkt het begin van de lente ons te verrassen. Het wordt opeens een stuk lichter, de vogeltjes beginnen weer te fluiten en de algehele stemming op straat lijkt op te fleuren. Met alle bomen, struiken en bloemen die één voor één in bloei komen te staan, lijkt het alsof de natuur een feestje viert. (Voor degenen met hooikoorts is dat misschien iets minder leuk, maar hopelijk kunnen zij toch een beetje genieten van dit seizoen ;)). Bij Cadeaubon.be vinden wij dat we dit jaar het begin van de lente extra moeten vieren. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van de beste lente cadeaus van 2023. Verras iemand nu met één van deze cadeaubonnen en maak van dit voorjaar een feestje!

Right
Vtwonen Cadeaukaart

1. Vtwonen Cadeaukaart

Bij het begin van de lente is het voor velen hoog tijd om het huis eens grondig schoon te maken! Wij hebben dé cadeautip om deze "grote voorjaarsschoonmaak" dit jaar een stuk leuker te maken. Verras iemand nu met de Vtwonen Cadeaukaart! Met deze cadeaubon kan de ontvanger online op de website van Vtwonen alles vinden op het gebied van meubels, woondecoratie, verlichting en kookgerei. Out with the old, in with the new, en laat de lente maar komen!
Bestel 

Right
H&M Giftcard

2. H&M Giftcard

Als we toch bezig zijn met de voorjaarsschoonmaak, mogen we het opruimen van de kledingkast natuurlijk niet vergeten! Vaak merken we tijdens deze klus dat er nog wat items ontbreken voor de lente of zomer ;). En laat de H&M Giftcard nu op zo'n moment goed van pas komen! Met dit cadeau heeft de gelukkige ontvanger online of in één van de winkels keuze uit de gehele collectie. Maak iemand blij met een middagje shoppen bij H&M en zijn/haar kledingkast is binnen een mum van tijd helemaal "lenteproof"!
Bestel

Right
My Jewellery Giftcard

3. My Jewellery Giftcard

Als kers op de taart, om de lente stralend en blinkend tegemoet te gaan, mag de My Jewellery Giftcard niet ontbreken in dit lijstje! Met deze cadeaubon kan de ontvanger online of in de winkel in Antwerpen terecht voor de mooiste sieraden, accessoires en hipste fashion items. Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor iemand? Ga dan voor de My Jewellery Giftcard en luid de lente feestelijk én fashionable in!
Bestel

Right
Wellness & Beauty Cadeau

4. Wellness & Beauty Cadeau

Even helemaal ontspannen en de laatste restjes van de koude winter (letterlijk) van je afschudden? Dan is de Wellness & Beauty Cadeau een ideaal geschenk! Na een bezoekje aan een heerlijke sauna is iedereen vervolgens weer helemaal opgeladen (en opgewarmd) om volop van het voorjaar te gaan genieten. Met deze cadeaubon kan de ontvanger terecht bij meer dan meer dan 300 beautycentra en sauna’s in Nederland en België en ook bij wellnesshotels in Nederland, België, Italië, Spanje en Frankrijk! Trakteer nu iemand op een moment van ultieme ontspanning met Wellness & Beauty Cadeau!
Bestel

Right
Dille & Kamille Cadeaukaart

5. Dille & Kamille Cadeaukaart

Breng de lente in huis (en in de keuken;)) met dit geschenk! Met de Dille & Kamille Cadeaubon kan de ontvanger de gehele nieuwe collectie van Dille & Kamille bij elkaar winkelen. Van de mooiste bloemen tafelkleden tot de kleurrijkste potten en pannen. Eén blik op het assortiment van Dille & Kamille en iedereen heeft gegarandeerd de smaak van de lente te pakken! Verras nu iemand met de Dille & Kamille Cadeaubon!
Bestel

Right

Benieuwd naar andere cadeaubonnen?
Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaubonnen! 

Zakelijke bestelling?
Wil je meer lezen over alle zakelijke mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte opvragen?
Kijk dan hier en ontvang een offerte op maat binnen een uur. Bedrijven hebben de mogelijkheid om te bestellen op factuur. Ook vind je alle informatie over ons aanbod aan cadeaubonnen en onze personalisatiemogelijkheden op Cadeaubon.be Zakelijk. Wij helpen je graag verder!