Inspiratie voor een gezond cadeau!

20 maart 2023

Nu de winter eindelijk voorbij is, hopen we dat we ook afscheid kunnen nemen van alle verkoudheden en griepjes. Laten we fris en fruitig de lente ingaan en afscheid nemen van die ziektekiemen! Hoewel, dat zou mooi zijn ;). Maar het kan zeker geen kwaad om de natuur een handje te helpen. Het idee om straks extra gezond en fit op het strand te liggen spreekt velen van ons aan. Bij cadeaubon.be hebben we daarom een aantal tips voor gezonde cadeaus op een rijtje gezet! Met deze cadeautips geef je bijvoorbeeld iemand een boost voor de weerstand of geef je hem of haar misschien wel dat extra zetje om weer lekker te gaan sporten. Lees snel verder en doe nu inspiratie op voor het beste cadeau dat je iemand kunt geven: een gezond cadeau!

1. Holland & Barrett Cadeaubon

Gezond eten, voldoende nachtrust en genoeg bewegen zijn, zoals iedereen wel weet, essentieel voor onze algehele gezondheid. Maar wat extra vitamines en voedingssupplementen dragen ook zeker bij aan een goede weerstand. Vandaar dat wij de Holland & Barrett Cadeaubon hoog op dit lijstje van gezonde cadeaus hebben staan! Met deze cadeaubon kun je terecht bij alle winkels van Holland & Barrett en slaag je op gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding altijd! Ook voor persoonlijk advies ben je bij Holland & Barrett aan het juiste adres. Verblijd iemand met een gezond cadeau en bestel nu de Holland & Barrett Cadeaubon!

2. Decathlon Cadeaubon

Om het sporten nog net iets leuker te maken, kan je iemand het beste motiveren door hem of haar de Decathlon Cadeaubon te schenken! Met deze cadeaubon kan de ontvanger producten shoppen voor 80 verschillende sporten! Waar de voorkeur qua sport ook naar uitgaat; fietsen, hardlopen, balsporten, zwemmen of golven, bij Decathlon kan je terecht voor alles wat je nodig hebt om de beste sportprestaties te leveren. De cadeaubon is online in de webshop te besteden en in alle winkels in Europa. Ga voor een gezond én sportief cadeau en bestel nu de Decathlon Cadeaubon!

3. Nike Cadeaubon

Verras nu iemand met de Nike Cadeaubon! Bij Nike kan je terecht voor de meest stijlvolle sportkleding en sportbenodigdheden voor allerlei soorten sport. En feit is toch, dat de meeste van ons zich gelijk een stukje zelfverzekerder voelen in een mooie (sport)outfit. Dit heeft vervolgens weer een positief effect op onze gemoedstoestand en, niet te vergeten, op de sportprestaties! De ontvanger shopt met deze digitale cadeaubon online in de webshop, of in de Nike app alles bij elkaar wat hij of zij nodig heeft. Bestel 'm nu!

4. Zalando Cadeaubon

Van shoppen worden de meeste mensen blij, wat zorgt voor endorfine, wat weer bijdraagt aan een goed humeur/positieve energie! Winkelen bij online warenhuis Zalando zorgt gegarandeerd voor je dagelijke dosis aan gelukshormonen ;). Maar dit is uiteraard niet de enige reden dat de Zalando Cadeaubon in dit rijtje van gezonde cadeaus staat. Bij Zalando shopt de ontvanger ook alles op gebied van sport, persoonlijke verzorging en beautyproducten. Het verwennen van lichaam en geest, na het sporten of werken, is uiteraard ook van groot belang bij een gezonde levensstijl. Trakteer dus nu iemand op een heerlijke shopsessie met de Zalando Cadeaubon!

Benieuwd naar andere cadeaubonnen?

Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaubonnen! 

Een passend zakelijk cadeau voor elke gelegenheid

Wil je meer lezen over alle zakelijke mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte opvragen?
Kijk dan hier en ontvang een offerte op maat binnen een uur. Bedrijven hebben de mogelijkheid om te bestellen op factuur. Ook vind je alle informatie over ons aanbod aan cadeaubonnen en onze personalisatiemogelijkheden op Cadeaubon.be Zakelijk. Wij helpen je graag verder!