Dag zomervakantie, back to school!

14 augustus 2023

Of je nu deze zomervakantie hebt doorgebracht in een tropisch warm vakantieland of je hebt geamuseerd in een ietwat regenachtig en herfstig België, het is alweer bijna tijd om terug te keren naar het alledaagse leven. Back to school!
Een goed begin is het halve werk, zoals het welbekende gezegde gaat. Laten we er dus voor zorgen dat we allemaal goed voorbereid weer van start gaan! Of je nu terug naar school gaat, de collegebanken opzoekt of weer aan de slag gaat met werken, bij cadeaubon.be hebben we enkele tips op een rijtje gezet die een vliegende start net iets eenvoudiger maken. Verras nu iemand met een van de onderstaande cadeaubonnen, en zijn of haar school- of studiejaar begint meteen goed!
 

Keuze Cadeaubon

De Keuze Cadeaubon is onze meest veelzijdige cadeaubon. Met dit presentje kan de ontvanger precies aanschaffen wat hij of zij nog nodig heeft om helemaal klaar te zijn voor een nieuw schooljaar of om weer aan het werk te gaan. De Keuze Cadeaubon wordt omgeruild voor een cadeaubon naar keuze, uit ons assortiment met meer dan 200 mogelijkheden! Met dit cadeau schenk je iemand dus eigenlijk heel veel cadeaubonnen in één! Hij of zij kan bijvoorbeeld kiezen voor cadeaubonnen van bekende merken zoals Zalando, Coolblue, Decathlon, Rituals, H&M en ICI Paris XL. Wat de voorkeur van de ontvanger ook is, met de Keuze Cadeaubon geef je hem of haar de volledige keuzevrijheid. Een altijd succesvol geschenk dus! Waar wacht je nog op? Geven, kiezen, klaar!

Coolblue Cadeaubon

Met de Coolblue Cadeaubon kan de ontvanger zelf iets uitzoeken binnen het uitgebreide assortiment van Coolblue, met meer dan 30.000 verschillende producten! Laptops, printers, tablets en bureaus - bij deze winkel vind je alles wat je nodig hebt om goed voorbereid weer aan het werk of naar school te gaan. De ontvanger kan online in de webshop of in een van de winkels iets aanschaffen. Met zo'n geschenk geef je iemand zeker een vliegende start aan het begin van het schooljaar!

Hema Cadeaubon

Hema is al vele jaren van alle markten thuis en ook voor alles wat je nodig hebt om ‘back to school' te gaan, ben je hier absoluut aan het juiste adres! Daarom is de Hema Cadeaubon juist nu een perfect geschenk. Vooral op het gebied van schrijfwaren staat Hema bovenaan! Het is altijd handig om vlak voordat school en/of werk weer begint nog wat extra pennen, mappen en papier in te slaan! Bestel ‘m nu!

H&M Giftcard

Verras iemand met de H&M Giftcard en de ontvanger kan na de zomervakantie op school of op het werk verschijnen in een schitterende nieuwe outfit! Kleren maken uiteindelijk toch de man (of vrouw 😉) en met nieuwe kleding voelen we ons vaak net iets zelfverzekerder. Zeker op zo'n eerste werkdag of schooldag verloopt alles dan natuurlijk helemaal vlotjes!

Bol.com Cadeaubon

Bij Bol.com kan je, zoals velen wel weten, terecht voor zowat alles. Om precies te zijn voor 36 miljoen diverse artikelen! Je kan dus met zekerheid stellen dat de bol.com Cadeaubon absoluut van pas zal komen bij het starten van een nieuw schooljaar. Of het nu gaat om iemand die werkt, naar school gaat of studeert, hij of zij zal met de bol.com Cadeaubon ongetwijfeld alles vinden wat nog nodig is om ontspannen en goed voorbereid aan een nieuw jaar te beginnen!

Op zoek naar een andere cadeaukaart? Bekijk dan hier ons gehele overzicht.

Zakelijke bestelling

Wil je meer lezen over alle zakelijke mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte opvragen?
Kijk dan hier en ontvang een offerte op maat binnen een uur. Bedrijven hebben de mogelijkheid om te bestellen op factuur. Ook vind je alle informatie over ons aanbod aan cadeaubonnen en onze personalisatiemogelijkheden op Cadeaubon.be Zakelijk. Wij helpen je graag verder!