Het nr. 1
kerstcadeau
van 2018!

Kerst Keuze Cadeau is het leukste kerstcadeau voor uw personeel en relaties! Te besteden aan een van de 80+ cadeaubonnen naar keuze.

Voor 17u besteld, = morgen in huis

Bestel eenvoudig op factuur

Verkrijgbaar van €10 tot €150

Geef een Kerst Keuze Cadeau!

Zoek je nog een geschikt kerstcadeau voor het personeel, klanten of relaties? Dan heb je dat nu gevonden! De Kerst Keuze Cadeaukaart is de meest veelzijdige cadeaubon van dit moment, waarmee je de meest uiteenlopende ontvangers gelukkig kunt maken. Het leuke aan de Kerst Keuze Cadeaukaart is dat de ontvanger de vrijheid heeft om zelf invulling te geven aan zijn of haar kerstcadeau. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger namelijk zelf een cadeaubon uitzoeken uit het brede aanbod van 80+ cadeaubonnen. Met Diner Cadeau kan er uitgebreid gedineerd worden bij een restaurant naar keuze. Met de Bol.com Cadeaukaart of de Zalando Cadeaubon kan er naar hartenlust gewinkeld worden uit hun eindeloze assortiment. Met Boeken Cadeau kan de ontvanger een fijn boek of e-book naar keuze bestellen. Dit is slechts een greep uit het grote aanbod. De Kerst Keuze Cadeaukaart is het ideale kerstcadeau voor iedereen die je dit jaar wilt verassen!

Kerstcadeau meteen bestellen

De Kerst Keuze Cadeaukaart is niet alleen het ideale kerstcadeau, maar ook nog eens heel gemakkelijk in gebruik. Je kan de cadeaukaart online bestellen via deze website. Bestel je namens een bedrijf? Zakelijke bestellingen kunnen gewoon achteraf betaald worden via een factuur. Kies een bedrag naar keuze tussen de €10 en €150, dat op de pas komt te staan. Voor een kleine meerprijs krijg je er ook nog een vrolijke kerstverpakking bij! Ook heb je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap of een bedrijfslogo bij de bestelling te laten drukken. Dit maakt het kerstcadeau extra feestelijk. De Kerst Keuze Cadeaukaart wordt zo snel mogelijk naar jou of naar de ontvanger gestuurd, die vervolgens zelf een cadeaubon mag uitzoeken. De mogelijkheden zijn eindeloos, wat de Kerst Keuze Cadeaukaart het allerleukste kerstcadeau van het jaar maakt. Bestel op een werkdag voor 17u en uw aanvraag wordt dezelfde dag nog verwerkt!

Laat de ontvanger zelf kiezen!
Een cadeau kiezen is niet gemakkelijk. Laat je relatie daarom zélf een keuze maken uit een aanbod van Cadeaubon.be!

Kerst Keuze Cadeau is het leukste zakelijke kerstgeschenk

Met de Kerst Keuze Cadeaukaart laat je jouw personeel en/of relaties kiezen uit de leukste cadeaubonnen. Keuze uit o.a. Bol.com Cadeaukaart, Diner Cadeau, Saunabon, Zalando Cadeaubon, Boeken Cadeau en nog veel meer. Bestel nu eenvoudig op factuur met leuke bijpassende kerstcadeaubox. Heb je speciale wensen, zoals een een gepersonaliseerde cadeaukaart met het bedrijfslogo er op? Vraag dan nu een offerte aan.