Minecraft Minecoins

Minecraft Minecoins

  • Te gebruiken als geld in de game

  • Vandaag besteld, dezelfde dag nog in je mailbox!

  • Te bestellen in een waarde van 1720 en/of 3500 Minecoins

  • Onbeperkt geldig

pdp featured block

Keuzestress? Geef de

Keuze Cadeaubon

, voor iedereen het juiste cadeau!

Hoeveel zet je op de cadeaubon?

Verzendmethode

Totale kostprijs

€ 9,99

Met de Minecraft Minecoins Cadeaubon geef je de gelukkige gamer de mogelijkheid om 1720 en/of 3500 Minecoins in de game te gebruiken. Met de Minecraft Minecoins heb je altijd een leuk cadeau om te geven waarbij de ontvanger helemaal zelf kiest waaraan de Minecoins worden uitbesteed. Bestel deze digitale cadeaubon gelijk en haal hiermee een cadeau in huis waar een gamer blij van wordt.

Deze cadeaubon is te bestellen in een waarde van 1720 en/of 3500 Minecoins. En is alleen online te besteden. 

Terms and Conditions

NIET COMPATIBEL MET PLAYSTATION OF MINECRAFT: JAVA-EDITIE. 

MINECOINS VEREISEN DE MINECRAFT EARTH STORE OF EEN VERSIE VAN MINECRAFT MET MINECRAFT MARKETPLACE. ER KUNNEN UPDATES VEREIST ZIJN.

Je Minecoins worden gekoppeld aan je Xbox Live-account. MINECRAFT MINECOINS PACK – 1720 EN/OF 3500 MINECOINS. Gebruik Minecoins om content in Minecraft te kopen (er zijn uitzonderingen). Vind nieuwe manieren om te spelen en ontdek een voortdurend bijgewerkte bibliotheek met spannende nieuwe content! GEEN CREDITCARD VEREIST. GELDIG VOOR GEBRUIK IN LANDEN IN EU/EVA EN UE/AELE. In aanmerking komende producten en de prijzen verschillen per regio, apparaat en in de loop van de tijd. Er kunnen geografische beperkingen, land- en saldobeperkingen, belastingen, en kosten voor internetverbinding van toepassing zijn. Voor sommige content zijn betaalde abonnementen vereist. Leeftijdsbeperkingen van toepassing. Behalve waar wettelijk vereist, kunnen codes niet worden verzilverd of ingewisseld voor contanten en zijn ze niet restitueerbaar. Als je een nieuw Xbox Live-account wilt aanmaken of de volledige voorwaarden (die zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd kunnen worden) wilt bekijken, ga je naar xbox.com/live. Ongeldig daar waar verboden of beperkt bij de wet. Minecraft is een handelsmerk van Mojang Synergies AB.

Verzilverinstructies

NAAR VERZILVEREN: Onthul voorzichtig de code en verzilver deze bij minecraft.net/redeemcoins