Roblox Cadeaubon

Roblox cadeaukaart

 • Ontgrendel exclusieve items en avatars

 • Veilig en eenvoudig Robux aanschaffen

 • Perfect cadeau voor elke Roblox-fan

pdp featured block

Keuzestress? Geef de

Keuze Cadeaubon

, voor iedereen het juiste cadeau!

Hoeveel zet je op de cadeaubon?

Verzendmethode

Totale kostprijs

€ 10,00

Ben je nog niet overtuigd om een Roblox kaart te kopen? Weet dat voor elke gamer, groot of klein, de Roblox cadeaukaart altijd een goed cadeau is. Je kan er eigenlijk niets mis mee doen en diegene aan wie je de Roblox kaart geeft kan zelf bepalen wat hij/zij er mee doet. Bovendien krijgt de gamer bij de Roblox cadeaukaart ook nog een gratis virtueel item bij! Nog leuker is dat de gamer ook de Roblox kaart kan inwisselen voor een abonnement op Roblox. Nog meer fun gegarandeerd! Roblox is een meeslepend spel waar je je fantasie de vrije loop laat door miljoenen meeslepende 3D ervaringen te ontdekken die gebouwd zijn door een wereldwijde community van game-ontwikkelaars. Roblox is gedurende jaren al de hype voor zowel tieners als volwassenen dus een Roblox kaart kopen als cadeau is altijd een goed idee.

Veelgestelde vragen

Algemene voorwaarden

Door deze cadeaukaart te kopen, te accepteren of in te wisselen accepteer je deze algemene voorwaarden en de Roblox Gebruiksvoorwaarden (beschikbaar op roblox.com/termsofuse), welke beide onderhevig zijn aan wijzigingen. Deze kaart kan alleen worden ingewisseld op www.roblox.com voor Roblox tegoed, dat alleen mag worden gebruikt om Robux te kopen of een Roblox premium-abonnement af te sluiten (beschikbaarheid en prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen – zie roblox.com/upgrades/robux). Deze kaart kan niet ingewisseld worden voor geld, behalve wanneer dit wettelijk vereist is. Om deze kaart in te wisselen en Roblox tegoed te gebruiken moet je 18 jaar of ouder zijn of toestemming van je ouders of verzorgers verkrijgen, toegang tot internet hebben, een Roblox account aanmaken, en de Roblox algemene voorwaarden accepteren of deze door je ouders of verzorgers laten accepteren wanneer je jonger dan 18 jaar bent. Doorverkoop is niet toegestaan. Roblox is niet verantwoordelijk wanneer deze kaart wordt gebruikt zonder jouw toestemming of als deze is verloren, gestolen of beschadigd. Deze kaart is uitgegeven door en vertegenwoordigt enkel een verplichting voor Roblox Prepaid Company, LLC. De volledige algemene voorwaarden, die aan wijziging onderhevig is vind je op roblox.com/giftcardterms. © 2023 Roblox Corporation. Alle rechten voorbehouden.
 

Hoeveel Robux krijg ik?

Met een €10 Roblox cadeaukaart kun je een pakket van 400 Robux kopen voor €5,99, je houdt zo €4,01 aan Roblox tegoed over. Een 800 Robux kaart kost je €11,99. Als je een Roblox Premium lidmaatschap hebt, krijg je 10% meer Robux voor je geld, wat betekent dat je 450 Robux ontvangt voor €5,99 en 1.000 voor €11,99.

Met een €20 Roblox kaart kun je één pakket van 400 en één pakket van 800 kopen, wat neerkomt op een totaal van 1.200 Robux (of 1.450 met een Roblox Premium lidmaatschap). Je houdt dan 2,02 aan Roblox tegoed over na je Roblox redeem. 

Hoe lang is een Roblox cadeaukaart geldig?

De Roblox cadeaukaart is onbeperkt geldig. Een Roblox kaart als cadeau is dus leuk voor de ontvanger omdat hij het bedrag nooit kwijtgeraakt (tenzij hij zijn Roblox kaart zelf kwijtspeelt).

Is de Roblox cadeaukaart veilig?

De Roblox cadeaukaart is 100% veilig. Je kan dit zonder problemen in het game inruilen. De Roblox kaart is niet op naam, dus kan ook makkelijk doorgegeven worden. 

Kan ik mijn Roblox cadeaukaart tegoed delen met iemand anders?

Dat is helaas niet mogelijk! Een Roblox cadeaukaart kan je omwille van technische redenen niet delen. Maar geen nood! Je kan ook 2 Roblox kaarten kopen en het bedrag zo delen. 

Met welke betaalmethodes kan ik een Roblox cadeaukaart kopen?

Je kan een Roblox cadeaukaart kopen via de gebruikelijke betaalmethodes Bancontact, Belfius, KBC/CBC, Payconiq, iDeal, VISA & Mastercard. Zakelijke klanten kunnen ook achteraf op factuur betalen. Koop je een digitale cadeaubon? Dan kun je alleen met VISA of Mastercard betalen.

De voordelen van de Roblox cadeaukaart

 1. Eenvoudig te gebruiken en om te wisselen
 2. Kan gebruikt worden om avatars te versieren
 3. Meteen inwisselbaar in Robux (het virtuele geld in Roblox)
 4. Nieuwe items aan te kopen
 5. Inzetbaar om een abonnement te kopen

Een Roblox kaart kopen is dus zeker een aanrader als cadeau! Twijfel je toch nog over deze cadeaubon? Kijk dan even naar onze andere cadeaubonnen in dit overzicht
 

Hoe kun je de Roblox cadeaukaart verzilveren?

 1. Ga in je browser naar roblox.com/redeem
 2. Log in of maak een account
 3. Voer je pincode in op de website
 4. Geef je tegoed uit aan Robux of een Roblox Premium-abonnement

Roblox cadeaukaart kopen?

Kortom, een Roblox kaart kopen heeft dus alleen maar voordelen!

 • Je hebt geen keuzestress
 • Je maakt de ontvanger altijd blij als hij graag gamed
 • Je geeft de Roblox cadeaukaart en de gelukkige kan zelf kiezen wat hij koopt en wanneer
 • Je kan de Roblox kaart nog afprinten en verpakken in een mooi doosje.