IKEA Cadeaubon
IKEA Cadeaubon
Cadeaupakketten

IKEA Cadeaubon

  • Een flexibel cadeau dat door iedereen gegarandeerd goed ontvangen wordt!

  • Te besteden aan het gehele IKEA-assortiment, zowel online als in de winkels

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Onbeperkt geldig

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

pdp featured block
Keuzestress? Geef de

Keuze Cadeaubon

, voor iedereen het juiste cadeau!

Hoeveel zet je op de cadeaubon?

Verzendmethode

Totale kostprijs

€10,00

Wie de ontvanger ook is, met de IKEA Cadeaubon geef je het perfecte cadeau! Deze veelzijdige giftcard is vrij te besteden aan het gehele assortiment van IKEA in de online shop of één van de winkels. Of gebruik hem in de restaurants, de bistro of de Swedish Foodmarket en smul van de befaamde Zweedse gehaktballetjes van IKEA!

*Deze cadeaubon is onbeperkt geldig.

Veelgestelde vragen

Waarom IKEA cadeaubon?

Met de cadeaubon van IKEA geef je een flexibel geschenk dat talloze mogelijkheden biedt en waarmee je de ontvanger gegarandeerd blij maakt!

Waar is IKEA cadeaubon te koop?

De IKEA voucher is online verkrijgbaar op onze website Cadeaubon.be. Zodra we je betaling ontvangen, ontvang je hem in je mailbox.

Hoe is cadeaubon IKEA te gebruiken?

Op onze website Cadeaubon.be kan je de voucher van IKEA opladen met een bedrag naar keuze. De bon werkt net als cash: je hoeft niet het hele bedrag in één keer te besteden.

Waar is de cadeaubon van IKEA te besteden?

Je kan de IKEA gift card besteden aan het gehele assortiment van IKEA in de online shop, in een van de winkels of in de Zweedse restaurants en bistro's en de Swedish Food Market.

Hoe lang is een IKEA cadeaubon geldig?

De cadeaubon van IKEA is onbeperkt geldig.

Waar kan ik het saldo van de IKEA cadeaubon controleren?

Je kan het saldo van je IKEA waardebon eenvoudig controleren op de website van IKEA. Vul je cadeaukaartnummer en pincode in en zie direct wat het saldo is.

IKEA cadeaubon geven

Ben je op zoek naar een flexibel cadeau dat gegarandeerd goed ontvangen wordt? Of het nu is als geschenk voor een housewarming, om iemand te feliciteren of bedanken, een gelukkige verjaardag te wensen of gewoon zomaar een plezier te doen: met een IKEA cadeaubon geef je altijd het perfecte geschenk. Met de talloze mogelijkheden die een giftcard van IKEA biedt, maak je echt iedereen blij. Bovendien is hij zowel in de webshop, in de winkels én ook in de restaurants van IKEA geldig. Je kunt hem dus ook gewoon gebruiken om te smullen van de befaamde Zweedse gehaktballetjes. Verras nu iemand met deze veelzijdige cadeaubon! 

IKEA bon kopen bij cadeaubon.be

Een IKEA bon kopen bij Cadeaubon.be is heel eenvoudig: bepaal het gewenste bedrag en plaats de digitale tegoedbon in je winkelmandje. Vul het e-mailadres waar je de bon wilt ontvangen in en betaal snel, veilig en gemakkelijk tijdens de volgende stap. Dat kan je doen via Bancontact, Belfius, KBC/CBC, Payconiq, iDeal, VISA & Mastercard. Zodra we je betaling ontvangen, sturen we je de digitale IKEA voucher en kan je beginnen shoppen!

Bij cadeaubon.be

  • Vind je het grootste assortiment met cadeaubonnen
  • Koop je ook jouw digitale IKEA bon
  • Kies je uit tientallen bekende webshops en winkelketens
  • Ontvang je binnen het uur een offerte op maat