Fijne Feestdagen keuze cadeaubon

Fijne Feestdagen Keuze Cadeaubon

 • De ontvanger kiest zelf uit tientallen cadeaubonnen

 • Een divers cadeau voor onder de boom

 • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Hoeveel zet je op de cadeaubon?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 27 opties

Gratis

Totale kostprijs

€25,00

O.a in te wisselen voor:

 • Bol.com
 • Zalando
 • Decathlon
 • Ici Paris XL
 • Coolblue
 • Ikea
 • Rituals
 • H&M
 • Hema
 • Nike
 • Primark
 • Gamma

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Het perfecte geschenk voor de feestdagen? Zoek niet verder! Met de Fijne Feestdagen Keuze Cadeaubon laat je iemand zelf een cadeaubon kiezen! Op deze manier loop je nooit het risico om het 'verkeerde' cadeau te geven! De ontvanger kan kiezen uit verschillende cadeaubonnen van Cadeaubon.be. Met deze cadeaubon krijgt hij of zij dus eigenlijk heel veel cadeaubonnen in één! Verras nu iemand tijdens de feestdagen met de Fijne Feestdagen Keuze Cadeaubon!

Wist je dat we ook andere leuke thema's hebben van de Keuze Cadeaubon? Speciaal voor de feestdagen hebben wij: Sinterklaas, Fijne Kerstdagen en Gelukkig Nieuwjaar! Naast de thema's voor de feestdagen hebben we ook nog: Proficiat, Bedankt, Beterschap, Getrouwd, Liefde, Zomaar, Baby.

De Fijne Feestdagen Keuze Cadeaubon is geldig tot 2 jaar na uitgifte.
Vanaf het moment van inwisselen is de geldigheidstermijn van de gekozen cadeaubon van toepassing.

Veelgestelde vragen

Hoe lang is de Fijne Feestdagen Keuze Cadeaubon geldig?

Deze cadeaubon is geldig tot twee jaar na aankoop. Vanaf het moment van verzilvering, gaat een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaubon. 

Hoe werkt de Fijne Feestdagen Keuze Cadeaubon?

De Fijne Feestdagen Keuze Cadeaubon kan je inwisselen voor één of meerdere cadeaubonnen. Afhankelijk van de gekozen kaart wordt deze per mail of post verzonden.

Moet ik mijn Fijne Feestdagen Keuze Cadeaubon van tevoren activeren?

Nee dit is niet nodig, je kunt de Fijne Feestdagen Keuze Cadeaubon direct inwisselen op de verzilverpagina. Je hoeft de cadeaubon niet van tevoren te activeren.

Hoe werkt een Fijne Feestdagen Keuze Cadeaubon en wat kan de ontvanger ermee?

De Fijne Feestdagen Keuze Cadeaubon kan ingewisseld worden op Cadeaubon.be voor een cadeaubon naar keuze. 

Wat is de Fijne Feestdagen Keuze Cadeaubon?

De Fijne Feestdagen Keuze Cadeaubon is de ideale oplossing voor de twijfelende gever. Zoek je een cadeau voor iemand met veel verschillende interesses? Of voor iemand die je niet zo goed kent? Je collega? Met de Fijne Feestdagen Keuze Cadeaubon laat je iemand zélf een cadeaubon kiezen. Een nieuwe outfit shoppen bij Zalando, Hunkemöller of Nike. Het huis opvrolijken met nieuwe accessoires van HEMA, bol.com of Vtwonen. Niet alleen voor verjaardagen is de Fijne Feestdagen Keuze Cadeaubon een hot item, ook voor iemand die geslaagd is, voor vrienden met een nieuwe woning of voor familie die gaat trouwen. Er is van alles mogelijk! Je kan 't simpelweg nooit verkeerd doen met deze cadeaubon. Door het veelzijdige aanbod geef je met de Fijne Feestdagen Keuze Cadeaubon altijd het juiste cadeau. Bestel nu veilig en snel!

Hoe werkt de Fijne Feestdagen Keuze Cadeaubon?

Je kunt de Fijne Feestdagen Keuze Cadeaubon eenvoudig en snel online bestellen. Wil je namens een bedrijf bestellen? Zakelijke bestellingen gaan makkelijk via factuur. Als gever mag je zelf het saldo van de Fijne Feestdagen Keuze Cadeaubon bepalen. Dit kan ieder bedrag tussen €10 en €500,-zijn. Zo kun je met ieder cadeaubudget terecht bij Cadeaubon.be! Voor een kleine meerprijs kan je jouw cadeau naar wens personaliseren. Voeg bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap toe of laat de bon verpakken in een luxe cadeaubox. Voor een extra feestelijk effect geef je er een flesje wijn bij. We hebben diverse rode, witte, rosé en mousserende wijnen voor je klaar liggen. De betaling kan je veilig afronden met Bancontact of creditcard. De ontvanger kan de Fijne Feestdagen Keuze Cadeaubon makkelijk verzilveren op deze website. De ontvanger hoeft alleen maar het kaartnummer in te vullen en een favoriete cadeaubon aan te klikken. Deze wordt vervolgens verstuurd per mail of post.