Zon, Zee, Zomervakantie!

05 juli 2023

We zijn de zomer meteen goed begonnen met een hittegolf waar geen eind aan leek te komen. Voor de één is deze warmte een zegen, voor de ander een vloek, maar waar we gezamenlijk altijd wel van genieten en naar uitkijken is de zomervakantie! En deze vakantie komt voor velen nu steeds dichterbij. De vraag die we onszelf dan vervolgens stellen is, wat gaan we dit jaar doen? Vermaken we ons in eigen land, of reizen we per auto, trein of vliegtuig af naar het buitenland? Stel jij jezelf deze vraag, of wil je een vriend, vriendin, familielid verrassen met een leuk cadeau voor de zomervakantie? Lees dan snel verder en hopelijk kunnen wij van cadeaubon.nl je inspireren met de onderstaande (cadeau)tips voor de zomer van 2023!

Dagje uit Cadeaukaart

De Dagje Uit Cadeaukaart is onze nummer 1 cadeautip voor de zomervakantie. Zeker voor mensen met kinderen, is deze cadeaukaart absoluut een top geschenk! Vakantie in eigen land wordt nog leuker met het ondernemen van leuke uitstapjes, zoals bezoekjes aan pretparken, dierentuinen en musea. En laat dát nou precies hetgeen zijn wat je met de Dagje Uit Cadeaukaart kan doen! De gelukkige ontvanger wisselt 'm eenvoudig in bij o.a. Plopsaland, Dolfinarium, Beekse Bergen, Body Worlds, Burger's Zoo, Attractiepark Slagharen, Het Scheepvaartsmuseum, Luchtvaartmuseum Aviodrome en ga zo maar door. Met meer dan 40 verschillende uitstapjes in Nederland en België om uit te kiezen, zal het gegarandeerd een onvergetelijke dag worden!
Bestel

Ticketmaster Cadeaubon

Voor festivalliefhebbers is Nederland in de zomer absoluut the place to be. Elke week is er wel iets te beleven in festivalland. De Ticketmaster Cadeaubon, te gebruiken voor festivals, komt de komende tijd dus zeker goed van pas! Naast festivals kan de ontvanger er ook voor kiezen een goed concert of spannende sportwedstrijd bij te wonen. De veelzijdige Ticketmaster Cadeaubon kan namelijk worden gebruikt voor allerlei verschillende events bij o.a. Ziggodome, AFAS Live, Ahoy en Melkweg. Trakteer deze zomer iemand op een onvergetelijke dag en bestel 'm nu! 

Hotelgiftcard

Wil je iemand deze zomer verrassen met een ware droomovernachting in binnen- of buitenland? Ga dan voor de Hotelgiftcard! Met deze cadeaukaart boekt de ontvanger een overnachting op een locatie naar wens. Er kan gekozen worden uit meer dan 500.000 accommodaties wereldwijd! Een natuurhuisje midden in de bossen, een charmant boutique hotel in een pittoresk dorpje of een luxe hotel in een bruisende wereldstad, de mogelijkheden zijn eindeloos! De Hotelgiftcard is te besteden bij Hilton, Belvilla, Van der Valk Hotels & Restaurants, Fletcher Hotels en Best Western. Verras nu iemand met dit ultieme vakantiecadeau!

Decathlon Cadeaubon

Sporten in de zomer is net even een tikkeltje fijner dan in de winter. Zeker met de juiste sportuitrusting sprinten velen er 's ochtends of 's avonds met een aangename temperatuur er lekker op los! Met de Decathlon Cadeaubon maak je een sportliefhebber gegarandeerd blij! Welke sport hij of zij ook beoefent, met deze cadeaubon koop je sportproducten voor maar liefst 80 sporten. Fietsen, hardlopen, balsporten, zwemmen, golf, voor elke sport heeft Decathlon de juiste benodigdheden!

Rituals Cadeaubon

Uiteraard is het fijn om in de vakantie leuke dingen in te plannen in eigen land, of in het buitenland. Maar wat ook vooral niet vergeten mag worden is dat we juist in de vakantie genoeg moeten uitrusten, zodat we vervolgens weer opgeladen kunnen beginnen met werk of school. Vandaar dat de Rituals Cadeaubon ook een echte aanrader is als je iemand wil verblijden met een leuk cadeautje om de vakantie mee in te luiden. Met deze cadeaubon schaft de ontvanger zijn/haar favoriete verzorgingsproducten binnen de grote collectie van Rituals aan en kan het ultieme ontspannen vervolgens direct thuis beginnen!

Zakelijk bestellen?