Hulde aan onze zorghelden op de Dag van de Zorg!

01 mei 2023

Nog niet zo lang geleden waren we allemaal aan het klappen voor alle mensen werkende in de zorg. Dat extra steuntje in de rug tijdens de pandemie was toen hard nodig. Al zitten we nu (gelukkig) weer in wat rustiger vaarwater, deze zorghelden verdienen eigenlijk regelmatig applaus voor het goede, noodzakelijke werk dat ze doen. De (Internationale) Dag van de Zorg is jaarlijks hét perfecte moment om stil te staan bij alle hardwerkende mensen binnen deze sector. Op 12 mei aanstaande is het zover en mogen wij onze zorgverleners weer eens goed in de watten leggen. Bij cadeaubon.be weten wij precies hoe! Bekijk nu snel onze cadeautips en trakteer jouw zorgheld op een onvergetelijke verrassing!

1. Bedankt Keuze Cadeaubon

De Bedankt Keuze Cadeaubon is een perfecte manier om je waardering te tonen voor iemand die werkzaam is in de zorg! Met deze speciale themakaart uit je niet alleen je dankbaarheid, ook geef je jouw zorgheld de mogelijkheid om zélf een mooi cadeau uit te zoeken. De Bedankt Keuze Cadeaubon wordt namelijk door de ontvanger ingewisseld voor één van de cadeaubonnen in ons assortiment. Cadeaubonnen van merken zoals o.a. Rituals, Decathlon, ICI Paris XL, Zalando, Coolblue en H&M behoren tot de vele mogelijkheden. Tijdens de Dag van de Zorg is de Bedankt Keuze Cadeaubon het ultieme bedankje!

2. Wellness & Beauty Cadeau

Wanneer je een baan hebt waarbij mensenlevens op het spel kunnen staan, is het extra belangrijk om regelmatig voldoende rust te nemen. Wellness & Beauty Cadeau is daarom een top cadeautip in deze lijst. Met deze cadeaubon kan de ontvanger terecht bij meer dan 300 sauna's! Hier kan hij of zij heerlijk ontspannen in warme baden, sauna's of genieten van een goede massage. Verras jouw zorgheld met deze cadeaubon en geef hem of haar een welverdiende dag vol rust en ontspanning!

3. Hotelgiftcard

Wil je iemand die in de zorg werkt eens echt goed bedanken met een onvergetelijk cadeau? Ga dan zeker voor de Hotelgiftcard! Met deze giftcard boekt de gelukkige ontvanger een nacht in een hotel naar keuze en bepaalt zelf waar de overnachting gaat plaatsvinden. Met meer dan 500.000 accommodaties wereldwijd om uit te kiezen, kan je met de Hotelgiftcard echt alle kanten op. Voor alle avontuurlijke zorghelden onder ons is deze giftcard dus absoluut de perfecte verrassing! Even ertussen uit en alles achter je laten, met de veelzijdige Hotelgiftcard is het mogelijk!

4. Rituals Cadeaubon

De Rituals Cadeaubon is eigenlijk voor elk moment een goed geschenk waar je iedereen blij mee zal maken. Met deze cadeaubon kiest de ontvanger zijn of haar favoriete verzorgingsproducten binnen het grote assortiment van Rituals. Even bijkomen na een lange werkdag? Met de heerlijke producten van Rituals creëer je thuis meteen een ontspannen sfeer waarbij zelfs de mensen met de meest hectische banen, helemaal tot rust kunnen komen. Trakteer jouw zorgheld nu op de Rituals Cadeaubon!

Benieuwd naar andere cadeaukaarten?

Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten!

Een passend zakelijk cadeau?

Wil je meer lezen over alle zakelijke mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte opvragen? Kijk dan hier en ontvang een offerte op maat binnen een uur.