Lof voor de zorghelden op 12 mei, de Dag van de Zorg!

Niet zo lang geleden waren we allemaal aan het klappen voor alle mensen werkende in de zorg. Dat extra steuntje in de rug tijdens de pandemie was zeer welkom. Al zitten we nu (gelukkig) weer in kalmere wateren, deze helden in de zorg verdienen eigenlijk regelmatig applaus voor het goede, noodzakelijke werk dat ze doen. De (internationale) Dag van de Zorg is hét perfecte moment om stil te staan bij alle hardwerkende mensen in deze sector. Op 12 mei aanstaande is het zover en kunnen we onze zorgverleners weer eens goed verwennen. Bij cadeaubon.be weten we precies hoe! Bekijk nu snel onze cadeautips en trakteer jouw zorgheld op een onvergetelijke verrassing!

Right
Bedankt Keuze Cadeaukaart

1. Bedankt Keuze Cadeaukaart

De Bedankt Keuze Cadeaukaart is een perfecte manier om je waardering te tonen voor iemand die in de zorg werkt! Met deze speciale themakaart toon je niet alleen je dankbaarheid, maar geef je jouw zorgheld ook de mogelijkheid om zélf een mooi cadeau uit te kiezen. De Bedankt Keuze Cadeaukaart wordt namelijk door de ontvanger ingewisseld voor één van de vele cadeaubonnen in ons assortiment. Cadeaubonnen van merken zoals Decathlon, ICI Paris XL, Hotel Giftcard,  Zalando, Coolblue, Diner Cadeau, H&M en Rituals behoren tot de vele mogelijkheden. Tijdens de Dag van de Zorg is de Bedankt Keuze Cadeaukaart het ultieme bedankje!
Bestel

Right
Hotel Giftcard

2. Hotel Giftcard

Wil je iemand die in de zorg werkt echt goed bedanken met een onvergetelijk cadeau? Ga dan zeker voor de Hotel Giftcard! Met deze giftcard kan de gelukkige ontvanger een nacht in een hotel naar keuze boeken en zelf bepalen waar ter wereld de overnachting zal plaatsvinden. Met meer dan 500.000 accommodaties wereldwijd om uit te kiezen, kun je met de Hotel Giftcard echt alle kanten op. Voor alle avontuurlijke zorghelden onder ons is dit dus echt dé ultieme verrassing! Even er tussenuit en alles achter je laten, met deze veelzijdige giftcard is het mogelijk!
Bestel

Right
Wellness & Beauty Cadeau

3. Wellness & Beauty Cadeau

Wanneer je een baan hebt waarbij mensenlevens op het spel kunnen staan, is het extra belangrijk om regelmatig voldoende rust te nemen. Wellness & Beauty Cadeau is daarom ook een top cadeautip in deze lijst. Met deze cadeaubon kan de ontvanger terecht bij meer dan 300 sauna's! Hier kan hij of zij heerlijk ontspannen in warme baden, sauna's en genieten van een goede massage. Verras jouw zorgheld met deze cadaubon en hem of haar een welverdiende dag vol rust en ontspanning!
Bestel

Right
Rituals Cadeaubon

4. Rituals Cadeaubon

De Rituals Cadeaubon is een veelzijdig cadeau dat altijd goed van pas komt en waarmee je iedereen blij kunt maken. Met deze cadeaubon kan de ontvanger zijn of haar favoriete verzorgingsproducten uit het uitgebreide assortiment van Rituals kiezen. Even heerlijk ontspannen na een lange werkdag? Met de heerlijke producten van Rituals creëer je thuis meteen een ontspannen sfeer waarbij zelfs mensen met de meest drukke banen helemaal tot rust kunnen komen. Verwen jouw zorgheld met de Rituals Cadeaubon!
Bestel

Right

Benieuwd naar andere cadeaubonnen?
Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaubonnen! 

Zakelijke bestelling?
Wil je meer lezen over alle zakelijke mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte opvragen?
Kijk dan hier en ontvang een offerte op maat binnen een uur. Bedrijven hebben de mogelijkheid om te bestellen op factuur. Ook vind je alle informatie over ons aanbod aan cadeaubonnen en onze personalisatiemogelijkheden op Cadeaubon.be Zakelijk. Wij helpen je graag verder!