Fit de winter in met deze gouden (cadeau)tips!

25 oktober 2022

Momenteel lijkt de winter nog ver weg en kunnen we zelfs nog af en toe in een T-shirt heerlijk in de zon op een terrasje vertoeven. Nog even wat vitamine D opdoen, voordat de dagen straks echt kouder en donkerder worden. Naast die extra vitamines zijn gezond eten, bewegen en ontspannen de perfecte ingrediënten om zo fit mogelijk aan de winter te beginnen en (belangrijker nog) deze ook goed door te komen.


We weten dit eigenlijk allemaal en toch nemen de meeste van ons het in de winter, júist wanneer we het extra nodig hebben, niet zo nauw met die gezonde levensstijl. Bij cadeaubon.be hebben wij ons hier over gebogen en hebben we een aantal cadeautips op een rijtje gezet, waarmee jij een ander de mogelijkheid geeft om de weerstand een extra boost te geven. Met deze motiverende cadeautjes kan jij er dus voor zorgen dat de gelukkige ontvanger fit de winter in gaat! Een beter geschenk kan je iemand toch eigenlijk niet geven? Bekijk hieronder onze cadeaubonnen top 5.

Alles-in-1 Keuze Cadeaubon

Dé cadeaubon van het moment is de Alles-in-1 Keuze Cadeaubon van cadeaubon.be. Met dit cadeau bepaalt de ontvanger zélf wat hij of zij het meest nodig heeft om zo gezond, fit en/of ontspannen mogelijk de komende maanden tegemoet te gaan. De Alles-in-1 Keuze Cadeaubonis in te wisselen voor een cadeaubon naar keuze binnen het assortiment van cadeaubon.be. Zo behoren o.a. de Hotel Giftcard, de Nike Cadeaubon en Wellness & Beauty Cadeau tot de verzilveropties. Daarnaast moeten ook populaire merken als Zalando en ICI Paris XL in dit rijtje niet vergeten worden. Verras nu iemand met deze veelzijdige cadeaukaart!

Decathlon Cadeaubon

Met de Decathlon Cadeaubon kan de ontvanger allerlei soorten sportartikelen bij elkaar shoppen die nodig zijn om het sporten zo soepel en optimaal mogelijk te laten verlopen. Sporten is goed voor lichaam en geest en met dit cadeau draag je daar zeker een steentje aan bij. Bij Decathlon is het niet moeilijk om te slagen want bij deze sportwinkel kan je voor maar liefst 80 verschillende sporten, producten kopen! Motiveer dus nu iemand om nog even wat extra te gaan sporten, zo vlak voor de winter begint en schenk hem of haar de Decathlon Cadeaubon!

Holland & Barrett Cadeaubon

Als we het hebben over cadeautips om de gezond en wel de winter in te gaan, mag de Holland & Barrett Cadeaubon natuurlijk niet ontbreken! Voedingssupplementen, beauty producten, gezonde voeding, voor al deze dingen en meer ben je bij Holland & Barrett aan het juiste adres. Met de Holland & Barrett Cadeaubon kan de gelukkige ontvanger de puntjes op de i zetten als het gaat om het bij elkaar sprokkelen van de hoognodige vitamientjes. 

bol.com Cadeaubon

Met de bol.com Cadeaubon kan je al het mogelijke aanschaffen wat deze webwinkel te bieden heeft. Uiteraard kan de ontvanger van deze cadeaubon dus ook kiezen uit veel verschillende producten op gebied van gezondheid en sport. Denk bijvoorbeeld aan een fitbit en wandel je 'fit' de winter in. Of schaf snel en eenvoudige de nieuwste fitness artikelen/apparatuur aan om thuis gemakkelijk te kunnen trainen. Wat er ook nodig is om de weerstand nog even op te krikken, met de bol.com Cadeaubon als geschenk zit je sowieso goed!

Dille & Kamille Cadeaubon

Als laatste in dit rijtje nog een overheerlijk cadeautje, de Dille & Kamille Cadeaukaart! Dille & Kamille is dé winkel op gebied van bakken, koken en etenswaren, maar ook voor de tuin zit je bij deze winkel goed. Zo vind je bij Dille & Kamille bijvoorbeeld allerlei ingrediënten die nodig zijn voor het creëren van je eigen gezonde moestuin. De gelukkige ontvanger kan deze cadeaubon eenvoudig inwisselen in de winkel of online in de webshop. Trakteer iemand nu op de Dille & Kamille Cadeaukaart en begin de winter met de verse producten!

Nog niet het perfecte cadeau gevonden?

Zit de cadeaubon waarmee jij iemand gezond en fit de winter in wil sturen er niet bij? 
Bekijk dan hier het overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten en vind snel jouw perfecte cadeau!
 

Zakelijke bestelling?
Wil je meer lezen over alle zakelijke mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte opvragen?
Kijk dan hier en ontvang een offerte op maat binnen een uur. Wij helpen je graag verder!