Het grootste cadeaubonnen assortiment van België!

Een origineel geschenk bedenken voor zakenrelaties, leveranciers, klanten of medewerkers kan lastig zijn. Vooral de verschillende mensen met verschillende wensen en interesses kunnen ervoor zorgen dat het vinden van een leuk zakelijk cadeau een langere zoektocht wordt dan gewenst. Met het ruime assortiment cadeaubonnen van Cadeaubon.be wordt het voor elke gelegenheid een geslaagd cadeau! Met een breed assortiment cadeaubonnen is Cadeaubon.be de grootste aanbieder van België. De cadeaubonnen kunnen zowel online als offline besteed worden bij diverse bekende merken, hotels, entertainmentaanbieders en winkels. Voor iedereen en elke gelegenheid is er wel een geschikte cadeaubon te vinden. Hieronder lees je de diverse mogelijkheden voor onze zakelijke klanten: 

Yes
Right

1. Cadeaubonnen per post

Met onze fysieke cadeaubonnen geef je een cadeau dat echt past bij de persoon en bij de gelegenheid. Bovendien kunnen we de cadeaubon en verpakking personaliseren, zodat gelijk duidelijk is wie de afzender is. Zo kunnen we bijvoorbeeld het bedrijfslogo erop afdrukken. Dit maakt de cadeaubon een professioneel cadeau voor medewerkers en zakenrelaties. Of je nu een paar of veel cadeaubonnen nodig hebt, wij helpen je graag verder. Stuur ons een e-mail met je wensen en je ontvangt binnen één uur een offerte. Bestel je via de website op werkdagen vóór 17:00uur, dan worden de cadeaubonnen dezelfde dag nog verzonden. De betaling kan achteraf via factuur worden voldaan. Ben je op zoek naar inspiratie? Neem gerust een kijkje in ons ruime aanbod van cadeaubonnen.

Yes
Right

2. Digitale cadeaubonnen

Op zoek naar een duurzaam alternatief? Onze digitale cadeaukaarten zijn een milieuvriendelijke oplossing, je verstuurd ze gemakkelijk en snel via e-mail naar je klanten en personeel. Dit is ook handig voor last-minute cadeaus bij bijvoorbeeld een jubileum van een medewerker of een felicitatie aan een zakenrelatie. Al onze digitale cadeaubonnen worden zorgvuldig verzonden in een passend ontwerp en kunnen rechtstreeks in de mailbox van de ontvanger worden afgeleverd, inclusief een persoonlijke boodschap. Wil je meerdere relaties of personeelsleden tegelijk een digitale cadeaubon sturen? Neem dan contact met ons op en wij regelen dat er in één keer een cadeau naar meerdere e-mailadressen wordt verzonden.

Yes
Right

3. Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - het relatiegeschenk van 2022!

Hulp nodig bij het kiezen van een cadeau uit ons uitgebreide assortiment? Geen probleem, wij staan voor je klaar! Veel bedrijven kiezen voor onze Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart. Als ondernemer wil je je medewerkers, leveranciers of relaties immers op een passende manier bedanken. De Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart is daarom een uitstekend relatiegeschenk, omdat de ontvanger zelf een favoriete cadeaubon kan kiezen uit de aangesloten cadeaubonnen op cadeaubon.be. De cadeaukaart, eventuele flyer en cadeau-envelop kunnen gepersonaliseerd worden en de betaling kan na het aanvragen van een offerte eenvoudig via factuur voldaan worden. Wil je graag advies over de mogelijkheden? Onze zakelijke cadeau-experts staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste cadeaukaart.