Zakelijk bestellen

Hoe bestel ik cadeaubonnen voor mijn bedrijf?

U kunt uw zakelijke bestelling eenvoudig plaatsen via onze bestelpagina. Hierbij krijgt u de mogelijkheid om via Bancontact of creditcard te betalen. Wilt u liever achteraf via een factuur betalen? Vraag dan een zakelijke offerte aan.

Hoe kan ik een zakelijke bestelling betalen?

U kunt uw zakelijke bestelling met Bancontact of creditcard betalen. Wilt u liever achteraf via een factuur betalen? Vraag dan een zakelijke offerte aan.

Op mijn factuur staat geen BTW. Klopt dat?

Dat klopt. Cadeaubonnen zijn vrijgesteld van BTW.

Hoe kan ik een zakelijke bestelling personaliseren?

Er zijn een tal van mogelijkheden voor het personaliseren van uw zakelijke cadeau. U kunt de cadeaubonnen laten inpakken, een persoonlijke boodschap toevoegen en/of een flesje wijn erbij geven. Bij een bestelling van meer dan 10 cadeaubonnen kunt u ook uw bedrijfslogo of een andere afbeelding op de passen laten drukken. Heeft u een leuk cadeau-idee? Neem voor maatwerk oplossingen contact met ons op.

Wanneer moet ik een offerte aanvragen?

Een standaard zakelijke bestelling kunt u meteen plaatsen en betalen via onze webshop. Wilt u liever achteraf via een factuur betalen? Vraag dan een zakelijke offerte aan. Dit is ook handig als u een hele grote oplage cadeaubonnen wilt bestellen. Of als u de cadeaubonnen of verpakkingen op een specifieke manier wilt personaliseren. Ook als u nog wat meer informatie wil over een specifieke cadeaubon, kunt u het formulier invullen. 

Bel* 
025 885748 en kom direct met ons in contact.

team

* Op werkdagen tussen 10:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00.

025 885748

Left