FAQ zakelijk

Hoe bestel ik cadeaubonnen voor mijn bedrijf?

Een zakelijke bestelling plaats je eenvoudig via onze bestelpagina. Wil je liever een de mogelijkheden en een offerte ontvangen? Vraag dan een zakelijke offerte aan.

Hoe kan ik een zakelijke bestelling betalen?

Je kan een zakelijke bestelling betalen via Bancontact, Payconiq, Belfius, KBC/CBC, iDeal, MasterCard & VISA. Wil je liever achteraf via een factuur betalen? Vraag dan een zakelijke offerte aan. 

Op mijn factuur staat geen BTW over de Cadeaubonnen. Klopt dat?

Dat klopt. Cadeaubonnen zijn vrijgesteld van BTW. Houd er wel rekening mee dat er over verpakkingen wel BTW berekend kan worden.

Hoe kan ik een zakelijke bestelling personaliseren?

Er zijn een tal van mogelijkheden voor het personaliseren van een zakelijke cadeau. Je kan de cadeaubonnen laten inpakken, een persoonlijke boodschap toevoegen en/of een flesje wijn erbij geven. Bij een bestelling van meer dan 20 cadeaubonnen kan je ook het bedrijfslogo of een andere afbeelding op de passen laten drukken. Heb je een leuk cadeau-idee? Neem voor maatwerk oplossingen contact met ons op.

Wanneer moet ik een offerte aanvragen?

Een standaard zakelijke bestelling kan je meteen plaatsen en betalen via onze webshop. Wil je liever achteraf via een factuur betalen? Vraag dan een zakelijke offerte aan. Dit is ook handig als je een hele grote oplage cadeaubonnen wilt bestellen. Of als je de cadeaubonnen of verpakkingen op een specifieke manier wilt personaliseren. Ook als je nog wat meer informatie wil over een specifieke cadeaubon, kan je het formulier invullen. 

Left