Hide

Bedrijfslogo drukken op passen

Een cadeaubon is natuurlijk een ideaal geschenk in een situatie waarbij u de ontvanger niet zo goed kent. Of waarbij u voor veel mensen tegelijk een cadeau moet kopen. Soms kan het geven van een cadeaubon wel enigszins onpersoonlijk aanvoelen. Daarom bieden wij u speciale personalisatiemogelijkheden! Zo ziet de ontvanger dat u toch uw best heeft gedaan op het cadeau. Namens uw bedrijf maakt u een extra goede indruk.

Right
pas met logo

Bedrijfslogo drukken op passen

Cadeaubon.be onderscheidt zich omdat u een bedrijfslogo of afbeelding op de cadeaubonnen kunt laten drukken. Vele bedrijven gingen u al voor! Dit geeft uw geschenk een origineel tintje én de ontvanger zal niet snel vergeten waar de cadeaubon vandaan komt. Neem contact met ons op om een prijsindicatie te krijgen.

Left

Persoonlijke boodschap

Tijdens het bestellen op Cadeaubon.be kunt u eenvoudig een persoonlijke boodschap doorgeven. Hier kunt u bijvoorbeeld een bedankje of nieuwjaarswens op kwijt. Dit kost u slechts €0,50 extra per cadeaubon! Wij zorgen ervoor dat uw boodschap op het bijgeleverde kaartje of op de cadeau-envelop wordt gedrukt.

Right
verpakking

Verpakkingen en wijnen

U kunt de cadeaubonnen laten verpakken in een luxe cadeaubox (vanaf €1,50) of cadeau-envelop (vanaf €0,99). Ga bijvoorbeeld voor het vrolijke ‘Bedankt’ doosje of ‘Goud Deluxe’ voor een extra chique uitstraling. Daarnaast kunt u een lekker flesje wijn toevoegen aan uw bestelling. Dit soort zaken zorgen er voor dat uw cadeau meteen goed ontvangen wordt! Begin met bestellen om alle verpakkingen en wijnen te bekijken.