Nike Cadeaubon
Nike Cadeaubon
Cadeaupakketten

Nike Cadeaubon

  • Vrij te besteden aan de gehele Nike collectie

  • Eenvoudig en snel verstuurd per e-mail

  • Te besteden in de online Nike store en in alle winkels

  • Onbeperkt geldig

pdp featured block
Keuzestress? Geef de

Keuze Cadeaubon

, voor iedereen het juiste cadeau!

Hoeveel zet je op de cadeaubon?

Verzendmethode

Totale kostprijs

€25,00

Met een Nike cadeaubon geef je een vriend, jarige of familielid de mogelijkheid om zoveel goedkoper zijn of haar favoriete Nike sportkledij- en accessoires te kopen. Van bidon tot nieuwe sneakers. Van wetsuit tot voetbalschoenen. Nike biedt voor iedereen de beste sportervaring! Online een Nike giftcard bestellen is gemakkelijk en gaat snel, waardoor de ontvanger zich niet moet inhouden tijdens een dagje winkelen. Bestel dus nu een Nike cadeaubon!

Let op: deze digitale cadeaubon is alleen online besteedbaar op de Nike website en in de Nike app.

Nike Cadeaubon geven?

Wil je een vriend of geliefde in de watten leggen met een handig geschenk dat een dagje sportief shoppen meteen nog leuker maakt? Dan is een Nike cadeaubon het beste cadeau. Iedereen die graag online de nieuwe Nike sportkledij- of accessoire zoekt en koopt, heeft baat bij zo'n giftcard. Nike geldt nog altijd als één van de bekendste en grootste sportmerken en biedt keer op keer kledij en accessoires van kwaliteit. Of je nu je sportoutfit wilt afwerken met één van de vele, iconische Nike Jordan sneakers of op zoek bent naar een uniforme sport outfit voor dames voor in de winter, alles is mogelijk bij dit merk.

Waar te besteden?

Met een Nike giftcard krijg je meteen korting op je bestelling op de Nike website. Je kan tot wel 5 cadeaubonnen tegelijkertijd versturen naar vrienden, collega's of familieleden, waardoor deze goedkoper hoogwaardige én stijlvolle Nike kledij aankopen. Nog een belangrijk voordeel? Je personaliseert je Nike giftcard in enkele minuten tijd met een persoonlijk tekstje voor de ontvanger. Ten slotte kan je de cadeaubon meteen versturen naar de gelukkige ontvanger, ofwel later. Als je zelf aan het winkelen bent op de Nike website, dan voeg je je cadeaubon gewoon aan je winkelmandje toe!