Laat iemand zelf één van onderstaande cadeaubonnen kiezen met de nr. 1 Keuze Cadeaukaart van Nederland!

bol.com Cadeaubon
Zalando Cadeaubon
Hunkemöller Cadeaubon
Decathlon Cadeaubon
Dagje uit cadeau
ICI PARIS XL Gift Card
HEMA Cadeaubon
Vtwonen Cadeaubon
fonq giftcard
Dille & Kamille Cadeaubon
Wellness cadeau
WonderCard
Reis Cadeau
Ticketmaster Gift Card
H&M Giftcard
Deliveroo Cadeaubon
Rituals Gift Card
The Brownie Box Giftcard

douglasbolcomFashion GiftcarddinercadeaugiftcardbioscoopFonQkcchunkemollersauna wellness

diner cadeau
Diner Cadeau

Betaal veilig via:
mastercardvisaBancontactbetalen  

Te besteden bij meer dan 3000 restaurants in Nederland!

Enkele restaurants in België

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Diner Cadeau

Wil je iemand verrassen met een lekker etentje? Geef dan een Diner Cadeau! Deze cadeaubon is te besteden bij meer dan 3000 restaurants in heel Nederland. Er zit dus altijd wel een leuk restaurant in de buurt om te gaan dineren, lunchen of brunchen. Diner Cadeau valt daarom altijd en bij iedereen in de smaak. Bestel dit leuke geschenk nu online!

Deze cadeaubon is te besteden tot 2 jaar na aankoop.

keuze kaart

Top Tip: Keuze Cadeaukaart

Met deze cadeaubon kiest de ontvanger zélf zijn of haar favoriete cadeaubon uit een assortiment van verschillende populaire cadeaubonnen!

lees meer

personaliseren

Cadeaubon met logo

Laat je verrassen door onze vele zakelijke mogelijkheden, zoals cadeaubonnen met eigen bedrijfslogo en/of afbeelding.

vraag offerte aan 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wil je een cadeaubon schenken met bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Kies een feestelijke verpakking voor je cadeaukaart

verpakking

 

Maak je cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Combineer je cadeaukaart met een cadeaupakket!

wijn

 

Veelgestelde vragen Diner Cadeau

Hoeveel restaurants zijn aangesloten bij Diner Cadeau en waar kan ik ze vinden?
Er zijn meer dan 3000 restaurants door heel Nederrland aangesloten op het netwerk van Diner Cadeau. Kies een restaurant naar smaak in Nederland!
Is er een speciale regeling voor de Diner Cadeaubon tijdens de Corona pandemie?
Ja, als de horeca sluit, is er een speciale regeling van kracht (o.a. afhaalmogelijkheden). Wanneer de horeca open is, kan de Diner Cadeaubon in het restaurant naar keuze ingewisseld worden (betalen met de pas).
Kan mijn Diner Cadeau bon worden gebruikt op thuisbezorgd.nl?
Op dit moment is dit helaas niet mogelijk om Diner Cadeau op Thuisbezorgd.nl te gebruiken. Besteed je Diner Cadeau bon rechtstreeks bij een van de 3000+  top restaurants die in geheel Nederland zijn gevestigd. Zo vind je altijd een geschikte locatie in de buurt! 
Hoe lang is Diner Cadeau geldig?
Diner Cadeau heeft een geldigheid volgens de wetgeving van 2 jaar na activatie.
Waar kan ik een dinerbon kopen?
Vind online een dinerbon naar wens: Cadeaubon.be biedt diverse dinerbonnen waarmee je iemand op smaakvolle manier kunt verrassen. Diner Cadeau is een van de meest populaire dinerbonnen (Giftcard van het Jaar 2018 tm 2022) die de ontvanger keuze geeft uit wel meer dan 3000 restaurants in Nederland. 
Welke dinerbon heeft de meeste aangesloten restaurants?
De Dinerbon waarbij de meeste restaurants zijn aangesloten is Diner Cadeau.

Geef een Diner Cadeau!

Schenk nu iemand de leukste dinerbon van Nederland: Diner Cadeau! Dit is een van de meest populaire cadeaubonnen van dit moment! Deze cadeaubon kan door de ontvanger worden besteed bij de meest uiteenlopende restaurants, van gezellige lunchrooms tot chique sterrenrestaurants en sfeervolle eetcafés. Er zijn ook variatiemogelijkheden in de verschillende keukens die met het Diner Cadeau kunnen worden ontdekt.; heerlijk Hollands, of juist verassend Mediterraan, Frans of Aziatisch. De restaurants die de Diner Cadeaubon accepteren zijn verspreid over heel Nederland en zelfs een klein stukje van België, waardoor de cadeaubon altijd bij een restaurant in de buurt kan worden besteed. Het Diner Cadeau kan ook in meerdere keren worden gebruikt, wanneer het bedrag op de bon niet wordt opgemaakt bij een bezoek, kan de bon gewoon weer mee naar restaurant nummer twee! Is het restaurantbezoek toch iets duurder uitgevallen dan verwacht? Geen probleem! De ontvanger kan makkelijk bijbetalen met cash of pin. Doordat er zo veel verschillende restaurants zijn aangesloten bij Diner Cadeau, zal dit geschenk altijd in de smaak vallen. Bestel dus gauw dit feestelijke cadeau!

Waar is Diner Cadeau te besteden??

De dinerbon van Diner Cadeau is te besteden bij meer dan 3000 restaurants in Nederland. Kijk op de website van Diner Cadeau om het volledige restaurantoverzicht te bekijken. Het team van Diner Cadeau heeft er voor gezorgd dat het aanbod verspreid is over heel het land. Zo zijn er zelfs een paar acceptanten in België! Uiteraard zitten er veel restaurants in de grote steden. Maar ook in landelijke gebieden en op de eilanden zijn acceptanten te vinden. Op deze manier kan werkelijk iedereen wel een leuk restaurant vinden om de dinerbon van Diner Cadeau te verzilveren. Het aanbod is niet alleen wijdverspreid, maar ook heel divers. Zo kan iemand een goede burger met frietjes en een speciaalbiertje krijgen. Maar ook een luxe vijfgangendiner behoort tot de mogelijkheden. Voor een verrassende en exotische maaltijd is de dinerbon van Diner Cadeau ook geschikt. Zo zijn er bijvoorbeeld Indiase, Japanse, Mexicaanse, Ethiopische en Surinaamse restaurants aangesloten. Voor elke smaak wat wils! Je geeft iemand een onvergetelijke ervaring met smakelijke gerechten, verfrissende dranken, service met een glimlach en een goed gezelschap!